SEX

Η επιστήμη απεφάνθη: Τόσες φορές μέσα στην ημέρα σκέφτονται οι άνδρες το σεξ

01.08.2018
Η επιστήμη απεφάνθη: Τόσες φορές μέσα στην ημέρα σκέφτονται οι άνδρες το σεξ
Πόσες από εμάς δεν έχουμε αναρωτηθεί πόσες φορές μέσα στην ημέρα η σκέψη του σεξ περνά από το μυαλό του αγαπημένου μας;

Οι επιστήμονες, γνωρίζοντας την… περιέργειά μας, αποφάσισαν να απαντήσουν σε κάθε μας ερώτημα, με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Sex Research» να έχει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία να μας παρουσιάσει.

Στη μελέτη συμμετείχαν εθελοντικά 283 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 – 25 ετών, οι οποίοι κλήθηκαν με τη βοήθεια μίας ειδικής συσκευής να καταγράφουν τις σκέψεις τους που αφορούσαν στο σεξ, το φαγητό και το ύπνο, επί μία εβδομάδα.

Κάθε φορά που κάποια εκ των τριών αυτών σκέψεων περνούσε από το μυαλό τους, εκείνοι πατούσαν το αντίστοιχο κουμπί, με αποτέλεσμα στο τέλος κάθε ημέρας να υπάρχουν σαφή στοιχεία όσον αφορά στο σύνολο των σκέψεων του 24ώρου.

Τι έδειξαν τα στοιχεία;

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, οι άνδρες πράγματι σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τον ύπνο και το φαγητό! Συγκεκριμένα, τα αρσενικά φέρονται να φέρνουν το σεξ στο μυαλό τους δύο περίπου φορές ανά ώρα που είναι ξύπνιοι.

Διαβάστε ακόμη: Όμορφες VS έξυπνες γυναίκες: Ποιες προτιμούν οι άνδρες τελικά;

Οι γυναίκες, από τη μεριά τους, παρουσιάζονται να σκέφτονται το σεξ μία φορά την ώρα, περισσότερο δηλαδή από ό,τι θα πίστευε κανείς.

Συμπερασματικά, πράγματι οι άνδρες κοιμούνται και ξυπνούν με… kinky σκέψεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ο μύθος των 7 δευτερολέπτων που τους θέλει να κάνουν τέτοιου είδους σκέψεις 8 φορές το λεπτό!