SEX

Πόσο θα έπρεπε να διαρκεί το σεξ, βάσει μελέτης

26.08.2018
Πόσο θα έπρεπε να διαρκεί το σεξ, βάσει μελέτης
Η επιστήμη συγκέντρωσε στοιχεία από όλο τον κόσμο, μίλησε και κατέληξε στους εξής "μαγικούς" αριθμούς.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόση διάρκεια θα έπρεπε να έχει το σεξ με το σύντροφο σου, ή ακόμη κι αν, όταν κάνεις σεξ, κρατάει "όσο θα έπρεπε";

Σε αυτό το ερώτημα λοιπόν, η επιστήμη έδωσε την απάντηση, με μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Saucy Dates, για την οποία 3,836 άντρες και γυναίκες ρωτήθηκαν πόση ώρα θα ήθελαν να διαρκεί το σεξ που κάνουν.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κατά μέσο όρο, οι γυναίκες θέλουν να απολαύσουν το σεξ για 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, ενώ οι άντρες για 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι Αμερικάνοι άντρες έχουν την καλύτερη διάρκεια, με τους Καναδούς να βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, φάνηκε πως οι άντρες γίνονται καλύτεροι με το πέρασμα του χρόνου, φτάνοντας το ζενίθ του στα 30 τους. Η μελέτη επίσης έδειξε πως σε ό,τι αφορά τα προκαταρκτικά, οι άντρες από όλο τον κόσμο δε μπορούν να φτάσουν στην ιδανική διάρκεια που θα ήθελαν να έχουν.

Διάβασε επίσης: Πριγκίπισσα Diana- 37 χρόνια μετά, αποκαλύπτεται το δεύτερο νυφικό της!

Παλαιότερη έρευνα, που ως στόχο είχε να δείξει το μέσο όρο διάρκειας που τα ζευγάρια κάνουν σεξ για να φτάσουν σε οργασμό, κατέληξε σε αρκετά διαφορετικούς αριθμούς. Η μελέτη, που περιελάμβανε δείγματα από 500 διαφορετικά ετεροφυλικά ζευγάρια απ'όλο τον κόσμο, κατέληξε σε διάφορα αποτελέσματα, διάρκειας από 33 δευτερόλεπτα μέχρι 44 λεπτά. Ο μέσος όρος όμως, ήταν τα 5.4 λεπτά στις περισσότερες χώρες, μέσα στις οποίες και οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία και η Ισπανία. Για την Τουρκία, ο μέσος όρος διάρκειας ήταν τα 3.72 λεπτά.