SEX

Έφτασε το έξυπνο προφυλακτικό: Μετράει επιδόσεις & ανιχνεύει χλαμύδια!

06.03.2017
Το πρώτο "έξυπνο" προφυλακτικό που αξιολογεί τα προσόντα και την επίδοση του συντρόφου σου στο σεξ ενώ σε προφυλάσσει κι από κάθε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα είναι πλέον γεγονός!

Έχει προσόντα; Πλέον ξέρεις με ακρίβεια μέγεθος & επιδόσεις

Το i-Con Smart προφυλακτικό είναι σε θέση να δίνει στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας, της ταχύτητας και δίνει μετρήσεις σχετικά με την περίμετρο του ανδικού μορίου για να είσαι σε θέση να αξιολογείς με ακρίβεια χιλιοστού τα προσόντα του!

Ποιά στάση να προτιμήσεις; Μετράει και καύση θερμίδων

Η συσκευή καταγράφει ακόμη και τις θερμίδες που καίγονται ανάλογα με τη στάση έτσι ώστε να σου δίνει ακριβείς μετρήσεις και εικίνα για το ποιά στάση να προτιμήσεις.

Σε προφυλάσσει κι από ΣΜΝ

Τα χλαμύδια είναι από τα πιο συχνά εμφανιζόμενα αφροδίσια νοσήματα στις ημέρες μας - που μπορεί ευτυχώς να θεραπεύονται εύκολα, δεν εμφανίζουν όμως πάντα συμπτώματα. Μόνο μια στις τρεις γυναίκες που μολύνεται θα το αντιληφθεί μέσω συμπτωμάτων (όπως για παράδειγμα πόνο κατά την ούρηση και περίεργες κολπικές εκκρίσεις) ενώ το 75% των γυναικών δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες καθώς μόνο οι μισοί απ΄όσους έχουν προσβληθεί θα το αντιληφθούν μέσα στις πρώτες εβδομάδες με αποτέλεσμα να μην υπάρξει έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία με κίνδυνο να δημιουργήσουν αρκετές επιπολοκές και παρενέργειες. Η συσκευή δίνει λύσει καθώς μπορεί να τ΄ανιχνεύσει!

Και δεν είναι μόνο τα χλαμύδια αφού σύμφωνα με την εταιρεία ανιχνεύει μέχρι και τη σύφιλη!

Smart σε όλα του! Πώς λειτουργεί;

Το προφυλακτικό χρησιμοποιεί τεχνολογία νανο-τσιπ και Bluetooth για να αναμεταδώσει τα δεδομένα σε μια εφαρμογή smartphone ενώ έρχεται με εγγύηση ενός έτους. Έχει ρυθμιζόμενο μέγεθος και μπορεί να φορεθεί περισσότερες από μια φορές. Διαθέτει ενσωματωμένη θύρα micro USB έτσι ώστε να μπορεί να επαναφορτιστεί, με κάθε φόρτιση να διαρκεί περίπου έξι έως οκτώ ώρες.

Πάνω από 90.000 άνθρωποι έχουν ήδη προ-παραγγείλει το προϊόν, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος στη Βρετανία και θα στοιχίζει περί τις 60 αγγλικές λίρες.