SEX

Δείξε μου τη μύτη του, να σου πω τα προσόντα του

29.04.2017
Πολλά έχουν ακουστει για την παλάμη, το ύψος ή ακόμη τη μύτη ενός άντρα και την αντιστοιχία με τα προσόντα του. Ποιο από αυτά ισχύει και πώς θα καταλάβεις ή έστω θα πέσεις κατά προσέγγιση μέσα στο μέγεθος;

Για την παλάμη ή το ύψος δεν γνωρίζουμε αλλά η μύτη και τα αυτιά δίνουν στοιχεία για το ανδρικό μόριο. Όλα στηρίζονται στην σεξουαλική κινεζική φυσιογνωμική.

Η μύτη δείχνει το μέγεθος

Σύμφωνα με αυτή το ανθρώπινο πρόσωπο θεωρείται μικρογραφία του σώματος και των οργάνων του, συμπεριλαμβανομένων των γενετικών. Πιο συγκεκριμένα, η μύτη αντιστοιχεί στο πέος, ενώ τα πτερύγιά της στους όρχεις.

Έτσι μια λεπτή ή παχιά ανδρική μύτη αποκαλύπτουν το πάχος του πέους και αντίστοιχα το μέγεθος των πτερυγίων δείχνει το μέγεθος των όρχεων.

Και με τις γυναίκες τι γίνεται;

Αν νόμιζες πως μόνο εμείς οι γυναίκες μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα για το πώς θα είναι ο άντρας στο κρεβάτι γελάστηκες.

Από την άλλη μεριά, τα γυναικεία χείλη του στόματος υποδηλώνουν τα χείλη το αιδοίου, επομένως γυναίκες με πιο παχιά χείλη είναι περισσότερο ερωτικές και εκδηλώνουν μεγαλύτερο πάθος στο κρεβάτι.

Τι μαθαίνει κανείς…