SEX

4 τρόποι για να κάνεις το πέος του να «αισθάνεται» μεγαλύτερο

18.06.2015
Σου έτυχε ένας όχι και το προικισμένος σύντροφος; Υπάρχει τρόπος να τον κάνεις να νιώθει πως έχει μεγαλύτερο πέος.

Ο θεραπευτής του σεξ Ian Kerner και συγγραφέας του βιβλίου "She Comes First", μας προτείνει τέσσερα τιπς για να τον βοηθήσουμε να νομίζει πως το πέος του είναι μεγαλύτερο και να ευχαριστηθούμε κι εμείς περισσότερο το σεξ.

Αυξήστε τα προκαταρκτικά:

Ένα από τα πράγματα που βοηθούν το μέγεθος του πέους είναι η ποσότητα αίματος που κυκλοφορεί στην μικρή του περιοχή. Όσο περισσότερο «ενθουσιασμένος» είναι, τόσο πιο μεγάλο θα νιώθει το πέος του μέσα σου.

Πάρτε το χρόνο σας στα προκαταρκτικά, χάρισέ του ένα ωραίο στοματικό και ντύσου προκλητικά. Μην ξεχνάς πως το να διατηρείς την οπτική επαφή μαζί του, θα τον ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο.


Kάνε ασκήσεις κέγκελ:

Κάνοντας τις ασκήσεις κέγκελ, δεν ευνοείς μόνο τη μικρή σου περιοχή αλλά δημιουργείς μεγαλύτερη πίεση για εκείνον μέσα στον κόλπο σου. Μπορείς μάλιστα να σφίγγεις τους μυς εκεί χαμηλά την ώρα του σεξ κι εκείνος να νιώθει πως το πέος του γεμίζει ακόμα περισσότερο τον κόλπο σου.

Πείσε τον σταματήσει λίγο τις σόλο εμφανίσεις:

Αν σταματήσει να αυτοϊκανοποιείται για κάποιες ημέρες, η αιμάτωση του πέους του θα είναι καλύτερο στην πρώτη στύση μαζί σου. Φυσικά, αν το παρακάνετε με τις ημέρες, να ξέρεις πως είναι πιθανό να αντέξει λιγότερο στο σεξ και να ολοκληρώσει πιο γρήγορα απ' ότι συνήθως.


Μπορείς να του προτείνεις να κάνετε την αποχή από το σεξ και την αυτοϊκανοποίηση, παιχνίδι για κάποιες ημέρεςκαι να έχετε μεγαλύτερη όρεξη στο μεγάλο σας αντάμωμα.

Βάλτε ένα σεξο παιχνίδι στο κρεβάτι σας.

Ο Κέρνερ προτείνει, εφόσον είστε ανοιχτοί στα παιχνίδια, να βάλετε ένα δονητή στο σεξ. Ο δονητής μπορεί να μπει μαζί με το πέος του στον κόλπο σου και να νιώσει κι εκείνος μεγαλύτερος.

Αν όλο αυτό σου ακούγεται εξτρίμ και βγαλμένο από ερωτική ταινία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό δονούμενο δαχτυλίδι που εφαρμόζεται στο πέος του και βοηθάε εσένα να ολοκληρώσεις κλειτοριδικά, κι εκείνον να νιώθει το πέος του μεγαλύτερο μέσα από τις δονήσεις και την καλύτερη αιμάτωση στην περιοχή!