SEX

Στάση στον ιστό της αράχνης: μόνο για ερωτευμένους

01.02.2015
Όταν νιώθετε κουρασμένοι ή αγουροξυπνημένοι ή για οποιοδήποτε λόγο έχετε διάθεση για τεμπέλικο, αγαπησιάρικο σεξ, αυτή η στάση είναι μια ιδανική επιλογή. Επιμέλεια: Ελεονώρα Γαλάτη

Ο ιστός της αράχνης συγκαταλέγεται στις στάσεις πρόσωπο με πρόσωπο και απαιτεί έντονο πάθος, καλό συντονισμό και στενή οπτική και σωματική επαφή. Ακριβώς γι' αυτό συστήνεται σε δεμένα, ερωτευμένα ζευγάρια που νιώθουν την ανάγκη για συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους και ταυτόχρονα καυτό, αισθησιακό σεξ, χωρίς υψηλές απαιτήσεις σε ενεργητικότητα.

Αρχίστε ξαπλωμένοι στο πλευρό πρόσωπο με πρόσωπο και πλησιάστε ο ένας στον άλλον μέχρι ν' αγγίξουν οι κορμοί σας. Μετά πέρασε το ένα πόδι σου πάνω από τα δικά του και το άλλο ανάμεσα τους ώστε να του επιτρέψεις να διεισδύσει εύκολα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο μηρός σου και η γάμπα σου που είναι από την πάνω πλευρά ν' αγκαλιάσουν τον γοφό του.

Αφού θα βρείτε τον ρυθμό σας, τραβηχτείτε ακόμα πιο κοντά και σφίξτε τους μύες των μηρών σας και των γλουτών σας για να ενισχύσετε την αίσθηση της τριβής.

Αντί για την κλασική κίνηση μέσα-έξω, σ' αυτή τη στάση η τριβή δημιουργείται από τον συντονισμό στο λίκνισμα της λεκάνης και την αξιοποίηση των μυών σας, οδηγώντας σε έναν κλιμακούμενο και βαθύ οργασμό.

Ταυτόχρονα, καθώς στα κορμιά σας μπλέκονται σφιχτά μεταξύ τους δημιουργώντας έναν "ιστό", έχετε τη δυνατότητα να φιλιέστε, να χαϊδεύεστε και να κοιταζόσαστε στα μάτια ενισχύοντας την αμοιβαία αισθησιακή εμπειρία.

Ακριβώς γι' αυτό είναι ιδανική για ερωτευμένους που νιώθουν ήδη αρκετή οικειότητα μεταξύ τους και δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον.