SEX

Βάλε στόχο το μεγάλο οργασμό μέσα στο 2012

04.01.2012
Εντάξει: με το που μπήκε το 2012 υποσχέθηκες να γυμνάζεσαι περισσότερο, να τρως λιγότερο, να βλέπεις ένα τικ παραπάνω τις κολλητές. Που πήγαν όμως οι σεξο- υποσχέσεις; Εσύ έβαλες στόχο το μεγάλο οργασμό ή ακόμα περιμένεις;

Εντάξει: με το που μπήκε το 2012 υποσχέθηκες να γυμνάζεσαι περισσότερο, να τρως λιγότερο, να βλέπεις ένα τικ παραπάνω τις κολλητές. Που πήγαν όμως οι σεξο- υποσχέσεις; Εσύ έβαλες στόχο το μεγάλο οργασμό ή ακόμα περιμένεις;

Υποσχέσου:


Να ξυρίζεις περισσότερο τα πόδια σου: όταν είσαι αποτριχωμένη, έτοιμη και περιποιημένη, θα ενδώσεις ευκολότερα στο σεξ. Και μην ξεχνάς πως χωρίς σεξ, οργασμός δεν έρχεται!


Να ξεφορτωθείς επιτέλους εκείνες τις βράκες που φοράς από το 1821: για να νιώθεις σέξι, πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Το τέλειο, το πρόστυχο το σεξ μπορεί να σε βρει οπουδήποτε, είναι κρίμα να το υποδεχτείς φορώντας παλιά, χαλασμένα εσώρουχα!


Να κάνεις σεξ με τον καλό σου περισσότερο: για να ανάψεις και πάλι την φλόγα του σεξ μεταξύ σας, πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω. Ξεπέρασε την κούραση, ξεπέρασε την δύσκολη καθημερινότητα και ρίξτε το στο σεξ... περισσότερο από πέρσι.


Να του κάνεις περισσότερο μασάζ: Αντί να περιμένεις να σου τρίβει την πλατούλα διαρκώς, κάνε ατμόσφαιρα και χάρισέ του εσύ το πιο kinky μασάζ!


Να δεις έστω μια ταινία ΧΧΧ: και θα τον ξετρελάνεις και που ξέρεις, μπορεί να υπάρχει κάποια κίνηση που να μπορείς να ξεσηκώσεις κι εσύ:


Να γίνεις μάστερ στο στοματικό: γιατί αν δεν τον περιποιείσαι εσύ, σιγά μην μπει στη διαδικασία να σε περιποιηθεί αυτός1

Να τον φιλάς περισσότερο: όλα από ένα φιλί ξεκινούν!

Να κάνεις περισσότερη γιόγκα: όχι για να αδυνατίσεις αλλά για να μπορείς να γίνεις το κορίτσι λάστιχο στο κρεβάτι.

Να κάνεις τις ασκήσεις Κέγκελ σου καθημερινά: για να διατηρείς τον κόλπο σου σφιχτό και να έχεις περισσότερους Οοοοργασμούς.

Να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό: γιατί τι να τον κάνεις τον Οργασμό όταν πρέπει να διακινδυνεύσεις την υγεία σου με αντάλλαγμα μια στιγμή ηδονής.

Να ψάχνεις και μόνη σου το σημείο G: μόνο μέσα από την πρακτική εξάσκηση, θα έρθει και η ολοκλήρωση που ονειρεύεσαι μαζί του.

Να σταματήσεις να προσποιείσαι πως έρχεσαι σε οργασμό: ψέματα στα ψέματα, θα ξεχάσεις πως είναι να νιώθεις την πραγματική κολασμένη ηδονή.

Να δοκιμάσεις μια νέα στάση, ένα νέο παιχνίδι ρόλων ή ένα νέο sex toy: ακόμα κι ένα απλό στριπτίζ που ποτέ μέχρι σήμερα δεν δοκίμασες, θα αλλάξει τα πράγματα!

Aντε και καλούς οργασμούς!