Τα χαρίσματα της ιδανικής γυναίκας κάθε άντρα (Νο2)

09.03.2017
Εσύ χαλάς το μισό σου μισθό σε κρέμες ενυδάτωσης, ρούχα, παπούτσια και μολύβια ματιών για να τον γοητεύσεις, κι εκείνος πέρα βρέχει! Τι είναι αυτό που κάνει τελικά ιδανική μια γυναίκα στα μάτια των αντρών και πως μπορείς να το προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα! Βρήκαμε τα 10 γνωρίσματα της ιδανικής γυναίκας για κάθε άντρα, και στα παρουσιάζουμε.

Δες τα πρώτα 5 ΕΔΩ και συνεχίζουμε...

6. Η ιδανική γυναίκα είναι ανεξάρτητη!

Τι μπορείς να κάνεις: αντί να του γίνεσαι του καψερού στενός κορσές, προσπάθησε να διατηρήσεις δραστηριότητες στη ζωή σου που θα κάνεις μόνη σου. Σταμάτα να τον πρήζεις να σε συνοδεύει σε κάθε γιορτή, γενέθλια ή ακόμα και στο μανικιούρ και πεντικιούρ. Δεν είπαμε να έχεις σχέση με έναν απόντα αλλά όχι και τον κάνεις και ταξιτζή σου. Ταυτόχρονα, πρέπει να συνεχίσεις να έχεις ζωή και πέραν της κοινής σας! Και να βγεις με τις φίλες σου πρέπει και να τον αφήσεις να βγει και με τους κολλητούς του, χωρίς γκρίνιες, έριδες και ξεμαλλιάσματα.

7. Η ιδανική γυναίκα δεν μειώνει το σύντροφό της, ειδικά μπροστά σε τρίτους:

Τι μπορείς να κάνεις: πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί μπροστά στη στιγμή που η κολλητή σου βρίζει τον αγαπημένο της μπροστά σας; Ή πόσες φορές δεν έχει τύχει να ''την πεις'' στον καλό σου, τάχα για να το παίξεις έξυπνη, ειδικά μπροστά σε τρίτους. Μια τέτοια συμπεριφορά δρα συγκεντρωτικά και μην νομίζεις πως ο αγαπημένος σου θα σε συγχωρέσει πολλές φορές, ακόμα κι αν έχεις δίκιο στα πράγματα που επισημαίνεις. Η αξιοπρέπεια του και το να περπατά με ψηλά το κεφάλι στην παρέα του είναι σημαντική και το ότι τον μειώνεις στα μάτια της παρέας αυτής, δεν θα στο συγχωρήσει.

8. Η ιδανική γυναίκα διαθέτει χιούμορ:

Τι μπορείς να κάνεις: δεν είπαμε να μάθεις απ' έξω 100 ανέκδοτα, αλλά το να δείχνεις πως διαθέτεις την αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού είναι πολύ σημαντικό. Οι άντρες, μπορεί να ψαρώνουν αρχικά με μια γοητευτική βαμπ γυναίκα που δύσκολα την προσεγγίζεις, όμως στην πορεία το αστείο κορίτσι είναι εκείνο που θα τους κάνει να κολλήσουν. Οπότε μην φοβάσαι να γελάς μπροστά του, γιατί το γέλιο κάνει καλό στην υγεία και στη σχέση.

9. Η ιδανική γυναίκα ξέρει τι θέλει ακριβώς από τη σχέση και τη ζωή της:

Τι μπορείς να κάνεις: άσε τις υπεκφυγές και τα μισόλογα, κάθε φορά που θέλεις να μιλήσεις για κάτι μαζί του. Για παράδειγμα: πιστεύεις πως είστε καιρό μαζί και πρέπει να πάτε στο επόμενο στάδιο; Αντί να τον πηγαίνεις μέσω Τριπόλεως, για τον αρραβώνα της μιας κολλητής και την εγκυμοσύνη της άλλης, απλά μίλα του ανοιχτά για τα δικά σου θέλω!

10. Η ιδανική γυναίκα μπορεί να φροντίσει τον καλό της:

Τι μπορείς να κάνεις: είναι πολύ σημαντικό για έναν άντρα, το να του δείξεις ότι μπορείς να κάνεις ή να μάθεις να κάνεις πράγματα σημαντικά για εκείνον. Μάθε έστω να ψήνεις ένα αυγό και δεν χρειάζεται να υποδύεσαι το Μάστερ Σεφ. Μάθε να του τρίβεις την πλατούλα και να του κάνεις ένα μασάζ, και δεν χρειάζεται να γίνεις εξπέρ στο ζίου ζίτσου! Γενικά, δείξει πόσο τον νοιάζεσαι και πόσο σου αρέσει να τον καλομαθαίνεις!

Τα επιπλέον κλειδιά:

* Προσπάθησε να μην τον στήνεις στα ραντεβού σας

* Μάθε να ετοιμάζεσαι και να φτιασιδώνεσαι τάχυστα για να αποφεύγονται οι καυγάδες.

* Μην του βρίζεις και του γκαντεμιάζεις την ομάδα.

* Μην προσπαθείς να του αλλάξεις το στυλ χωρίς να θέλει.

Γίνε φαν του WomenOnly και στο Facebook