Πού θα βρεις τον Βαλεντίνο σου;

12.02.2011
H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκεται μερικές ημέρες μακρυά. Αν είσαι μόνη, μπορείς να βγεις με τις μπακουρο - κολλητές σου. Όμως, δεν θα ήθελες και λίγο ρομάντζο εκείνη την ημέρα; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ραντεβού. Αναρωτιέσαι που θα τον βρεις; Μην ανησυχείς! Υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι της τελευταίας στιγμής για να προσγειωθείς στην αγκαλιά του νέου Βαλεντίνου σου. Πάρε ιδέες...

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκεται μερικές ημέρες μακρυά. Αν είσαι μόνη, μπορείς να βγεις με τις μπακουρο - κολλητές σου. Όμως, δεν θα ήθελες και λίγο ρομάντζο εκείνη την ημέρα; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ραντεβού. Αναρωτιέσαι που θα τον βρεις; Μην ανησυχείς! Υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι της τελευταίας στιγμής για να προσγειωθείς στην αγκαλιά του νέου Βαλεντίνου σου. Πάρε ιδέες...

Βαλεντίνος... στο μπαρ:

Ναι είναι μια προφανής επιλογή. Αν και πολλές από εμάς είμαστε προκατειλημμένες σχετικά με την εξέλιξη που έχουν οι τυχαίες γνωριμίες σε ένα μπαρ, εντούτοις αποτελούν το καλύτερο μέρος για να γνωρίσεις κάποιον. Δεν μπορεί. Η γνωριμίας σας θα κρατήσει δύο εβδομάδες. Δηλαδή, όσο χρειάζεσαι για να μην είσαι μόνη στις 14 Φλεβάρη. Την επόμενη φορά που θα βγεις, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και σκάναρε το μέρος για πιθανούς Βαλεντίνους. Άσε στην άκρη τις γνωριμίες με τύπους που φλερτάρουν με όλες γιατί η γνωριμία με έναν από αυτούς δεν θα διαρκέσει πάνω από μια νύχτα.

Βαλεντίνος... στο βιβλιοπωλείο

Τα βιβλιοπωλεία γνωρίζουν μεγάλη άνθιση τον τελευταίο καιρό και σε αυτό το γεγονός οφείλεται και η δημιουργία των ανάλογων καφέ μέσα στους συγκεκριμένους χώρους. Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους ζητώντας πληροφορίες για το ένα ή το άλλο βιβλίο. Και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου κάποια από τις φίλες γιατί κανείς δεν θα παρεξηγήσει το γεγονός πως πήγες να πιεις καφέ μόνη. Κάθισε δίπλα στον πιο καυτό κούκλο , ρίχνοντας του κλεφτές ματιές διαρκώς. Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου.

Βαλεντίνος... στο γραφείο

Κάποιες γυναίκες έχουν θέσει σαν απαράβατο κανόνα στη ζωή του να μην μπλέξουν σε ερωτικό δεσμό με κάποιον συνάδελφό τους. Κάτω από συγκεκριμένες καταστάσεις ο κανόνας αυτός μπορεί να παραβλεφθεί. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις τον συνεργάτη που κάθεται ακριβώς δίπλα σου. Σίγουρα υπάρχει κάποιος από άλλο όροφο που συναντιέστε στην καφετέρια, το εστιατόριο ακόμα και στο ασανσέρ. Είσαι στο χώρο εργασίας πάνω από οχτώ ώρες πλέον. Γιατί να μην εκμεταλλευθείς αυτό το διάστημα για την ανεύρεση του Βαλεντίνου σου; Αν εκείνος δεν είναι ο ιδανικός έχεις δύο εβδομάδες μπροστά σου για να το καταλάβεις και να μην προχωρήσεις σε βαθμό ανεπανόρθωτο που μπορεί να βλάψει τη διάθεση και την δουλειά σου. Προσοχή: μείνε μακρυά από τον προϊστάμενο ή το αφεντικό.

Βαλεντίνος... στο διαδίκτυο

Το facebook και το myspace είναι μόνο μερικοί από τους διαδικτυακούς τόπους που μπορείς να επισκεφτείς για να γνωρίσεις τον on line Βαλεντίνο. Άλλωστε, εκτός από τις κοινωνικού χαρακτήρα ιστοσελίδες, υπάρχουν και ιστότοποι σχεδιασμένοι μόνο για φλερτ και γνωριμίες. Τσέκαρε τα προφίλ όσων σε ενδιαφέρουν και διάλεξε με σοφία. Αν πάρεις την απόφαση να γνωρίσεις κάποιον από κοντά, φρόντισε το πρώτο ραντεβού να γίνει σε δημόσιο χώρο. Αν πάλι δεν θέλεις να ρισκάρεις γνωρίζοντας κάποιον άγνωστο, βρες παλιούς συμμαθητές, γνωστούς γνωστών και σύσφιξε τις παλιές σχέσεις.

Βαλεντίνος... στα φιλικά πάρτυ

Κάθεσαι και τρως ένα κομμάτι τούρτας στο πάρτυ γενεθλίων της κολλητής σου. Ενώ απολαμβάνεις το γλυκό, μπαίνει ένα τύπος που ούτε ξέρεις, ούτε έχεις ξαναδεί αλλά δεν μπορεί θα είναι φίλος κάποιου φίλου. Είσαι τυχερή γιατί μόλις βρήκες τον Βαλεντίνο σου. Άνοιξε το ημερολόγιο και πάρε σβάρνα γνωστούς και φίλους που γιορτάζουν και άρχισε να λες χρόνια πολλά για να σε καλέσουν στα πάρτυ τους.

Βαλεντίνος.... στο κλαμπ γνωριμιών

Επτά λεπτά είναι αρκετά για να γνωρίσεις κάποιον αντάξιο σου. Μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με παραπάνω από έναν υποψηφίους. Αφού μάθεις τα βασικά (δουλειά, ενδιαφέροντα, ηλικία) μπορείς να επιλέξεις ποιόν θέλεις για να βγεις σε ένα κανονικό ραντεβού.

Βαλεντίνος... στο γάμο

Ευτυχώς όλο και κάποιος γάμος θα προκύψει μέσα στα Σαββατοκύριακα που μας χωρίζουν από την ημέρα των Ερωτευμένων. Τόσοι ελεύθεροι άντρες βρίσκονται εκεί και περιμένουν να τους γνωρίσεις ( ο κουμπάρος, ο αδερφός του γαμπρού). Άσε που θα τους πετύχεις σε ευάλωτη θέση. Ένας γάμος είναι μια τεράστια ευκαιρία για να σκεφτεί ο Βαλεντίνος σου μήπως πρέπει να είναι ο επόμενος που θα βάλει το στεφάνι.

Βαλεντίνος με ραντεβού στα τυφλά (φιλικό προξενιό)

Τα ραντεβού στα τυφλά που μπορούν να σου κανονίσουν οι φίλοι και γνωστοί είναι πολύ διασκεδαστικά. Εφόσον κάποιος που σε ξέρει καλά σου γνωρίζει έναν συγκεκριμένο υποψήφιο αγαπημένο, πόσο έξω μπορεί να πέσει. Κι αν δεν πάει καλά το ραντεβού, θα αποκτήσεις ένα νέο φίλο που μπορεί να χρησιμεύσει σαν λύση τελευταίας στιγμής για την έξοδο που ετοιμάζεις στις 14 Φλεβάρη.

Από την Κ.Π