Θα πας διακοπές με σύντροφο σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να αποφύγεις

17.08.2020
Θα πας διακοπές με σύντροφο σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να αποφύγεις
Τα λάθη που θα σου στοιχίσουν τις ημέρες ηρεμίας και καλοπέρασης που τόσο περίμενες

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι άκρως απαραίτητες για όλες μας.

Εκτός από την καλοπέραση και την χαλάρωση, άλλος ένας λόγος για τον σίγουρα οποίο ανυπομονείς να δραπετεύσεις σε κάποιο νησί είναι ότι θα βρεις επιτέλους λίγο ποιοτικό χρόνο για τη σχέση σου και θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Δες και αυτό: Δεν φροντίζει την υγεία του - Πώς θα του αλλάξω γνώμη χωρίς να γίνω πιεστική;

Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να σαμποτάρεις από μόνη σου τις διακοπές και να δημιουργήσεις εντάσεις, αν κάνεις τα παρακάτω λάθη:

Δεν αφήνεις πίσω τη δουλειά
Όταν κλείσει η πόρτα του γραφείου σου, πρέπει να αφήσεις πίσω σου και τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου. Εάν κάνεις το λάθος και το πάρεις μαζί σου στις διακοπές, είσαι σε μία μόνιμη τσίτα και δεν μπορείς να απολαύσεις χαλαρές στιγμές (πρώτα με τον εαυτό σου και έπειτα με το σύντροφό σου).

Κάνεις δουλειές σαν να είσαι στο σπίτι σου
Ένας λόγος για τον οποίο κάνουμε διακοπές, είναι ότι δε χρειάζεται να σιδερώσουμε και να μαγειρέψουμε όπως κάνουμε στο σπίτι μας. Δε χρειάζεται να βάλεις πλυντήριο ούτε να καθαρίσεις τον καναπές από τις τρίχες του σκύλου σου. Έστω για μία εβδομάδα, δεν υπάρχει λόγος να υστεριάσεις με την καθαριότητα και να είσαι με το σκουπάκι στο χέρι. Άστο στους άλλους (που είναι και η δουλειά τους).

Αυτό το είδες; 4 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις θέματα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου και πώς να τα αντιμετωπίσεις

Ξεχάσατε το σεξ
Όταν είσαι με το σύντροφό σου 10 χρόνια, είναι λογικό να μην είστε όλη μέρα στο κρεβάτι, δοκιμάζοντας νέα κόλπα. Παρόλα αυτά, οι διακοπές είναι εκεί για να σου υπενθυμίσουν ότι η χαλάρωση σας φέρνει πιο κοντά και το πιο κοντά σας φέρνει στο σεξ. Μην ανοίγετε την τηλεόραση για να δείτε ειδήσεις και μη διαβάζετε εφημερίδες, σαν να είστε στο σπίτι σας.

Τον κράζεις (και μπροστά σε κόσμο)
Η μετάβαση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε μία άλλη κατάσταση με ηρεμία, απουσία υποχρεώσεων και πολύ χρόνο με το ταίρι σου, μπορεί να σου προκαλέσει έναν (ακούσιο) εκνευρισμό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα ξεσπάς άνω του και θα του υπενθυμίζεις όλα όσα σε ενοχλούν ή όλα όσα θεωρείς ότι δεν κάνει καλά.

Διάβασε επίσης: 5 φράσεις που θα κάνουν τη σχέση σου καλύτερη

Έχεις πολλές προσδοκίες
Το νούμερο ένα λάθος είναι να ξεκινάς τις διακοπές σου με την προσδοκία ότι όλα θα είναι μαγικά, δε θα έχεις κανένα άγχος και θα γίνεις ένας άλλος άνθρωπος λόγω τοπίου. Ή, ακόμα χειρότερα, περιμένεις από το σύντροφό σου να τα κάνει όλα σωστά και να σου φτιάχνει τη διάθεση. Και όταν αυτό δεν πραγματοποιείται, απογοητεύεσαι οικτρά και μελαγχολείς.