4 τρόποι για να τον κάνεις να σου ανοιχτεί πιο εύκολα

01.05.2017
Φυσικά και στις σχέσεις ειδικά στην αρχή τους, που γνωρίζει ο ένας τον άλλο το να ανοιχτείς στον αγαπημένο σου αλλά και να σου ανοιχτεί και εκείνος δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα θέλει χρόνο. Παρακάτω θα μάθεις ορισμένα σημαντικά τιπ που καλό είναι να γνωρίζεις για να σου ανοιχτεί πιο εύκολα και γρήγορα.

Γενικά:

Σου αρέσει να μιλάς για τα συναισθήματά σου αλλά σε εκείνον δεν αρέσει και πολύ αυτό και αυτό σίγουρα δεν είναι δικό του "λάθος". Τα αγόρια έχουν μάθει να είναι λιγότερο συναισθηματικά από τα κορίτσια και έχουν μάθει να μην κλαίνε και να μην δείχνουν τα όσα νιώθουν. Γενικά όμως τόσο εκείνος και όσο και εσύ έχετε και οι δυo την ανάγκη να αγαπήσετε και να σας αγαπήσουν και το μόνο που μένει είναι να βρεις τον τρόπο να τον κάνεις να σου ανοιχτεί λιγάκι παραπάνω.

Πώς θα το πετύχεις:

Δεν χρειάζεται να τον ρωτάς συνέχεια πως αισθάνεται:

Ειδικά αν είστε στην αρχή της σχέσης σας που ακόμη γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλό είναι να μην τον ρωτάς διαρκώς να σου πει για τα συναισθήματα του μιας και οι άντρες δεν είναι τόσο συνηθισμένοι να εξηγήσουν το πώς νιώθουν και ίσως πραγματικά να μην ξέρει τι να πει.

Καλό είναι επίσης να μην του κάνεις διαρκώς ερωτήσεις του τύπου: "Γιατί δεν μιλάς;" που μπορεί να τον κάνουν να νιώσει πως τον βομβαρδίζεις με τέτοιου είδους ερωτήματα. Μπορείς να του πεις "Σε ακούω, είμαι εδώ" για να του δώσεις μια αφορμή για να ξεκινήσει μαι κουβέντα. Αυτό σίγουρα του περνάει το μήνυμα πως είσαι έτοιμη να κάνετε κουβέντα αν εκείνος το θέλει πάντα.

Η κουβέντα για τα αγαπημένα του:

Φυσικά και δεν έχεις κανένα ή ελάχιστο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ αλλά το να αποφεύγεις τέτοιου είδους χαλαρές κουβέντες είναι λάθος. Αν σου μιλήσει για τα ενδιαφέροντα του και τα όσα του αρέσουν θα σουμιλήσει αργότερα και για αυτά που σε ενδιαδφέρουν περισσότερο και είναι σίγουρα μια καλή αρχή στο να γνωριστείτε καλύτερα. Αν του πεις: "Ας μιλήσουμε" θα καταλάβει πως κάτι έχει συμβει ενώ είναι πιο εύκολο μια χαλαρή κουβέντα γύρω από τα ενδιαφέροντα σας να εξελιχθεί και με τον τρόπο που περιμένεις.

Aφησέ τον να μιλήσει:

Μπορεί να σου ακούγεται απλό αλλά δεν είναι. Όταν εκείνος ξεκινήσει να μιλάει καλό είναι απλά να τον ακούς χωρίς να τον διακόπτεις κάθε ένα δευτερόλεπτο. Εμείς οι γυναίκες όταν μιλάμε η μία με την άλλη έχουμε την τάση να περνάμε από το ένα θέμα στο άλλο σε χρόνο ρεκόρ να κάνουμε άσχετα σχόλια και τελικά πολλές φορές δεν αποκλείεται να καταλήγουμε να κουβεντιάζουμε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχαμε αρχικά στο μαυλό μας. Αυτό δεν ισχύει με τον αγαπημένο σου ο οποίος όταν αρχίσει να σου μιλάει για κάτι συγκεκριμένο θέλει απλά να σου μιλήσει για αυτό το πράγμα. Μην ξεχνάς πως είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να σου πει τα όσα θέλει χωρίς παρεμβάσεις και διακοπές.

Κάντον να σκάσει το χειλάκι του:

Φυσικά και το να τον κάνεις να γελάσει είναι ένας τρόπος για να σπάσεις τον πάγο και να τον βοηθήσεις να του "ανοιχτεί". Mην ξεχνάς πως οι άνθρωποι έχουν την τάση να μοιράζονται πιο προσωπικές τους σκέψεις όταν γελούν και περνούν καλά.