Μόνη τις γιορτές; 4 μέρη για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου

22.12.2016
Αν για κάποιο λόγο οι γιορτές σε βρήκαν μόνη φέτος τότε να είσαι σίγουρη πως υπάρχουν ορισμένα μέρη που δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Στο ταμείο:

Είτε πρόκειται για το σούπερ-μάρκετ που περιμένεις ατελείωτες ώρες ή είσαι σε κάποιο άλλο κατάστημα απελπισμένη γιατί δεν φτάνει η σειρά σου γι να πληρώσεις και να φύγεις, σκέψου πως δεν αποκλείεται να σου έρθει απόε κεί που δεν το περιμένεις. Σίγουρα μέρες που είναι τα εμπορικά καταστήματα είναι γεμάτα αλλά και τα μαγαζιά από κόσμο που ψωνίζει και κυκλοφορεί. Το να ζητήσεις την γνώμη του άντρα που σου κίνεισε το ενδιαφέρον είναι ίσως ένας τρόπο για να σπάσεις τον πάγο.

Στο πάρτι της δουλειάς του κολλητού ή της κολλητής σου:

Φυσικά και μπορεί να έχεις δει όλους τους συναδέλφους της κολλητής σου αλλά στα χριστουγεννιάτικα πάρτι ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να έχει φέρει μαζί του ο ένας ή άλλος συνάδελφος. Μπορεί να είναι όντως κάποιος που δεν έχει ακόμη βρει το άλλο του μισό και να είστε ακριβώς στην ίδια φάση. Όπως και να έχει είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να περάσεις καλά, να ακούσεις τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σου και να μεγαλώσεις τον κύκλο σου και ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι:

Ετοιμάζεσαι να επισκεφθείς την κολλητή του στη νησί ή είσαι έτοιμη να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο και να αλλάξεις τον αέρα σου και να φύγεις από όλους και από όλα και εκεί που περιμένεις βλέπεις τον άντρα των ονείρων σου μόνο με μια βαλίτσα στο χέρι. Τι πιο ρομαντικό! Το αεροδρόμιο είναι ένα μέρος που δεν αποκλείετια να γνωρίσεις κόσμο και να περάσει ευχάριστα η ώρα σου κουβεντιάζοντας αλλά και να δημιουργηθεί και κάτι περισσότερο. Ένα περιοδικό που μπορεί να διαβάζει ή μια ερώτηση για να σου δώσει κατευθύνσεις είναι ίσως ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις μια κουβέντα.

Στο μαγαζί που είναι ανοιχτό ανήμερα τα Χριστούγεννα:

Αν ανήμερα τα Χριστούγεννα βγεις έξω θα δεις πως δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος αφού όλοι έχουν φάει πολύ και προτιμούν τη θαλπωη του σπιτιού. Αν όμως όντως ετοιμαστείς και βγεις χωρίς απαραίτητα να πας κάπου για να το γιορτάσεις τότε δεν αποκλείεται να συναντήσεις κόσμο που θέλει απλά να φάει κινέζινο εκείνη την ημέρα! Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα.