7 πράγματα που ζητά ο άντρας από μια σχέση

24.08.2018
7 πράγματα που ζητά ο άντρας από μια σχέση
Άβυσσος, όχι μόνο η ψυχή της γυναίκας, αλλά και του άντρα. Κάθε εποχή έχει τα δικά της "ζητήματα" ως προς τις σχέσεις των δυο φύλων, όμως μερικά βασικά θέματα παραμένουν τα ίδια. Ιδού τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος που πρέπει πάντα να προσέχεις -για να έχεις!!!

1. Έπαινος και έγκριση

Όποιος δεν έχει αντιληφθεί ότι και οι άντρες έχουν τις ανασφάλειές του, απατάται πλάνην οικτρά! Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται τα "αρσενικά" μας χρειάζονται διαρκή επιβεβαίωση και θαυμασμό τόσο ως προς τα επαγγελματικά όσο και προς τα προσωπικά... Θαύμασέ τον για τα κατορθώματά του στη δουλειά, καμάρωσε με το παραπάνω τις επιτυχίες του -ειδικά μπροστά σε άλλους-, επαίνεσέ τον για τις ικανότητές του στο κρεβάτι, πες του πόσο όμορφος είναι!!!! Πές του ποια σημεία του σώματός του σου αρέσουν περισσότερο, πες του πώς σε κάνει να νιώθεις! Θα τα πάρεις πίσω όλα διπλά και τριπλά!

2. Σεβασμός

Οι άντρες λογίζουν τον σεβασμό ως αγάπη και αυτό είναι γεγονός. Αν νιώσει ότι για κάποιον λόγο αποδοκιμάζεις τον ίδιο, την καριέρα του ή όλα όσα εκείνος αγαπά θα έχει μεγάλη δυσκολία να σε εμπιστευετεί ή να σε αγαπήσει.

3. Θέλει την αίσθηση της ιδιαίτερης σεξουαλικής σύνδεσης

Είναι γνωστό ότι οι και τα δυο φύλα εκφράζονται και συνδέονται μέσω του σεξ και της επικοινωνίας όμως ειδικότερα, οι γυναίκες συνδέονται καλύτερα μέσω επικοινωνίας και οι άντρες μέσω του σεξ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ένας άντρας χρειάζεται καθημερινό σεξ για να επιβεβαιώσει ότι τον αγαπάς αλλά κατι σχετικό θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Πολλές φορές μπορεί να ξεκινήσει ο ίδιος τις... διαδικασίες μονο και μόνο για να σιγουρέψει ότι σας ξυπνά ακόμη τα... ένστικτα. Αν αυτό γίνει έστω και με ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή ένα υπονοούμενο ενδέχεται να μη χρειαστεί και η όποια συνέχεια -όχι φυσικά ότι θα τον "χαλάσει", ή εσένα, εδώ που τα λέμε!

4. Συναισθηματική οικειότητα

Απο πολύ μικρή ηλικία ο άντρες διδάσκονται να αποφεύγουν να δείχνουν αδυναμία με όποιο κόστος. Και η έννοια "αδυναμία" είναι πολύ ευρεία! Έτσι, η σύντροφος είναι για έναν άντρα το "μαξιλαράκι" ασφαλείας για τις δύσκολες στιγμές. Όπως εκείνη πρέπει σιγά σιγά να "ανοιχτεί" σεξουαλικά, έτσι εκείνος πρέπει -και θέλει και οφείλει- να "ανοιχτεί" συναισθηματικά. Δώσε του αυτή τη δυνατότητα όσο πιο διακριτικά γίνεται και θα κερδίσεις. Αλλιώς θα χάσετε και οι δυο. Και είναι κρίμα.

Διάβασε επίσης: Μήπως δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του; Τα τρία σημάδια που τον «προδίδουν»

5. Δώσε του χώρο

Τα όρια του καθενός είναι πολυ προσωπικά όμως για τους άντρες ιδιαίτερα ισχύει μια γενική αρχή που τους θέλει να "πνίγονται" σε πιο ρηχά νερά από ότι οι γυναίκες. Αν τον κάνεις να μην μπορεί να ανασάνει είναι σαν να του δείχνεις μόνη σου την έξοδο κινδύνου. Χαλάρωσε και απόλαυσε. Με μέτρο και απόσταση!

6. Άγγιγμα -στην κυριολεξία

Δεν αφορούν όλα τα αγγίγματα στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία ακόμη και αν δεν το παραδέχεται -όπως τα περισσότερα εξάλλου. Εσύ, όμως... ξέρεις!

Ένα χάδι εκεί που δεν το περιμένει, ένα τίναγμα στα μαλλιά, ένα χαμόγελο, ένα νάζι, έτσι για να μην ξεχνιέται. Όχι μόνο το απολαμβάνει και το μετρά, αλλά το αποζητά κιόλας. Μην το παρακάνεις μόνο! Θα χάσεις!

7. Ασφάλεια

Ποιος είπε ότι η ανάγκη για ασφάλεια και... περιφρούρηση είναι ζητούμενο μόνο των γυναικών; Η σιγουριά είναι κάτι που κατά βάθος αποζητούν και τα δυο φύλα σε μια σχέση, άσχετα αν το αντιλαμβάνονται και αυτό δεν αφορά μόνο στην ασφάλεια ότι κάποιος δεν θα εγκαταλήψει τον άλλον. Ασφάλεια νιώθει όταν μπορεί να βγει ένα βράδυ μόνος με τους φίλους χωρίς να ζήσει μαρτύριο μετά, ασφάλεια νιώθει όταν δεν έχει έλεγχο κάθε μισή ώρα ως προς το που είσαι και με ποιούς... Βέβαια αυτό το κομμάτι κερδίζεται μέσα στη σχέση και αυτό έχει τη σημασία του, γι'αυτό και το αφήσαμε τελευταίο!