5 πράγματα που αγαπάμε να μισούμε στους άντρες

26.12.2016
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν έξω φρενών με τον αγαπημένο σου.

Όμως, διαθέτει και κάποια χαρακτηριστικά που όσο κι αν τα μισούμε, δεν σταματούν να αποτελούν αντικείμενο λατρείας ακόμα κι από εμάς.

1. Η ακαταστασία του θα σε τρελάνει:

Σηκώνεις τα μαξιλάρια του καναπέ και βρίσκεις καλτσάκια του, ανοίγεις το ψυγείο και έχει ξεχάσει μέσα την οδοντόβουρτσά του (μην αναρωτιέσαι πως το έκανε, το έκανε)! Γενικά, πρέπει να τρέχεις από πίσω του για να συμμαζέψεις τον πανικό που σκορπά στο διάβα του. Ειδικά για εσένα που μοιράζεσαι ένα σπίτι μαζί του, η ακαταστασία του μπορεί να σε κάνει να δακρύσεις!

Γιατί τον λατρεύεις αν και ακατάστατος: γιατί την εβδομάδα που δεν θα προλάβεις να μαζέψεις το σπίτι ή να του σιδερώσεις τα πουκάμισά του, εκείνος ούτε που θα το πάρει χαμπάρι! Φαντάζεσαι να είχες σπίτι σου έναν άντρα σαν τον ντετέκτιβ Μονκ, να κυκλοφορεί με αντισηπτικό και να σε ζαλίζεις για το κολάρισμα που δεν πέτυχες στο γιακά του πουκαμίσου του!

2. Δεν γνωρίζει γρι από μόδα:

Του λες ότι τα ρούχα σου είναι haute couture και αυτός ψάχνει να βρει ποιός είναι ο Οτ και ποιός ο Κουτούρ. Οι δε γενικές γνώσεις για τη μόδα περιορίζονται στα βασικά, βασικότατα: ποιά είναι τα μοντέλα της "Victoria's Secret" για αυτή τη σεζόν, πόσο ψηλές είναι οι υποψήφιες του "Next Top Model" και πόσο μισεί τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, όσο μοδάτα κι αν του λες πως είναι!

Γιατί τον λατρεύεις αν και δεν ξέρει τίποτα από μόδα: γιατί κάθε φορά που σε βλέπει, είτε φορώντας το χλιδάτο φουστάνι σου, είτε με την φόρμα και τα μαλλιά πιασμένα κότσο, ξέρει να εκτιμά την ομορφιά σου και δεν παραλείπει να σου πει πόσο ωραία δείχνεις!

3. Μπορεί να σε αποτελειώσει με το πάθος που έχει για τα σπορ

Υπάρχουν οι δύο πλευρές στην μισητή του αυτή συνήθεια. Από τη μια λατρεύει να βλέπει σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) και προτιμά να μείνει κλεισμένος σπίτι για να μην χάσει τον αγώνα της ομάδας, κι από την άλλη είναι και ο ίδιος αθλητής και σε πρήζει με τις προπονήσεις και τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής που πρέπει να ακολουθεί.

Γιατί τον λατρεύεις παρά το πάθος με τα σπορ: γιατί τις ημέρες που η τιβί έχει αγώνα ή αυτός πρέπει να πάει στο γήπεδο, βρίσκεις χρόνο να περιποιηθείς τον εαυτό σου στο κομμωτήριο και το σπα και προλαβαίνεις να πιεις κι ένα ποτάκι με τις κολλητές. Άσε που οι αθλητικοί του δικέφαλοι και τρικέφαλοι, τα αναπτυγμένα του πτερύγια και η στιβαρή αγκαλιά του, μπορούν να σε ξετρελάνουν στο κρεβάτι!

4. Δεν ξέρει να βράσει ούτε αυγό:

Του αφήνεις το φαγητό στο κατσαρολάκι, κι όμως ακόμα και αυτό, το να το ζεστάνει, του φαίνεται σημαντική, δύσκολη και σπουδαία δουλειά. Δεν ξέρει ούτε πατάτες να τηγανίσει και αν δεν του αφήσεις έτοιμο φαγητό, χαλάει τον κόσμο.

Γιατί τον λατρεύεις παρά τη μαγειρική του ανικανότητα: γιατί ότι και να του φτιάξεις, σε κοιτάζει λες και είσαι "Μaster Chef" και εκτιμά πολύ τις ικανότητές σου, άσε που ο έρωτας περνάει κι από το στομάχι! Μην το ξεχνάς.

5. Το μυαλό του είναι στο σεξ όλη την ώρα, νύχτα και μέρα!

Εσύ επιστρέφεις κατάκοπη από τη δουλειά μετά από 10 ώρες υπερεργασίας, κι εκείνος σπεύδει να σε κουτουπώσει. Εσύ τρως πόδια και χέρια για να κάνεις γενική καθαριότητα στο σπίτι κι εκείνος σου την πέφτει γιατί σε βρίσκει σέξι με την ποδιά εργασίας.

Γιατί τον λατρεύεις παρά την εμμονή του με το σεξ: γιατί δεν χρειάζεται να λες ψέματα. Σε φτιάχνει που τον ανάβεις τόσο, κάθε ώρα, όλη την ώρα, ακόμα κι αν είσαι κουρασμένη.

Βέβαια, δεν θα χωνέψεις ποτέ:

Α. Ότι δεν βγάζει τις κάλτσες του ούτε στο σεξ

Β. Ότι πατάει με τα λερωμένα του παπούτσια το παρκέ που μόλις γυάλισες.

Γ. Ότι αποφασίζει μια φορά να μαγειρέψει και αφήνει την κουζίνα χειρότερα και από βομβαρδισμένο τοπίο.

Kατερίνα Πατούλια