Το glazed donut είναι το μανικιούρ που μετά τη Hailey Bieber και τη Vanessa Hudgens, αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:00
13/7

Το "glazed donut" είναι το μανικιούρ που μετά τη Hailey Bieber και τη Vanessa Hudgens, αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η τάση που πήρε έμπνευση από το αψεγάδιαστο δέρμα

Αν νόμιζες ότι η μεγαλύτερη τάση ομορφιάς τον τελευταίο καιρό είναι το δέρμα 'glazed donut' à la Hailey Bieber, πρέπει να δεις την τελευταία τάση μανικιούρ, που είναι εμπνευσμένη από το μοντέλο. Γνώρισε τα νύχια 'glazed donut': μια λαμπερή, αλλά ουδέτερη επιλογή που ξεκίνησε η Bieber και που δοκιμάζουν τόσο οι TikTokers όσο και άλλες διασημότητες. Πιο πρόσφατα, η Vanessa Hudgens το δοκίμασε και εκείνη, με τη βοήθεια της nail artist Zola Ganzorigt.

Το ιταλικό μανικιούρ είναι το μυστικό για να κάνεις τα κοντά νύχια να φαίνονται μακρύτερα

 

Η Ganzorigt ξεκίνησε την τάση με το μανικιούρ της Bieber στο Met Gala του 2022 και τα βίντεο με το υπέροχο, μαργαριταρένιο λουκ στα νύχια έχουν τώρα συνολικά 29 εκατομμύρια προβολές μόνο στο TikTok. Η Hudgens είναι απλώς η πιο πρόσφατη διασημότητα που απέκτησε το μανικιούρ και συνδύασε τα γαλακτερά νύχια με ένα μαργαριταρένιο κολιέ για να ταιριάζουν. 

Παρόλο που αυτά τα λαμπερά, αστραφτερά νύχια μοιάζουν σαν να χρειάζονται πολλά προϊόντα και υπομονή, η απόκτησή τους στο σπίτι είναι σχετικά εύκολη. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ