Τα πιο σούπερ μυστικά για νεανικά χέρια | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
5:04
9/4/2014

Τα πιο σούπερ μυστικά για νεανικά χέρια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το δέρμα στην περιοχή των χεριών είναι ευαίσθητο και χρειάζεται την προσοχή σου. Τα χέρια σου είναι βασικό να είναι περιποιημένα και να δείχνουν ξεκούραστα κάθε ώρα. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι τα πιο τέλεια μυστικά για νεανικά χέρια.

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ο χειμώνας έφυγε και έτσι θα δεις τώρα που  ανοίγει  ο καιρός το δέρμα των χεριών σου να μην υποφέρει από έντονη ξηροδερμία και κοκκινίλες, φαινόμενο πολύ συχνό τον χειμώνα με το κρύο. Αν φροντίσεις ν

Ο χειμώνας έφυγε και έτσι θα δεις τώρα που "ανοίγει" ο καιρός το δέρμα των χεριών σου να μην υποφέρει από έντονη ξηροδερμία και κοκκινίλες, φαινόμενο πολύ συχνό τον χειμώνα με το κρύο. Αν φροντίσεις να το περιποιηθείς λίγο παραπάνω το δέρμα στην περιοχή των χεριών θα είναι πιο απαλό και τα χέρια σου θα δείχνουν πιο νεανικά! Φυσικά όπως ισχύει γενικά για το δέρμα του προσώπου σου, το ίδιο ισχύει και για το δέρμα των χεριών: το αντηλιακό σου είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος σου. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου όταν είσαι έξω και φυσικά όταν αρχίσεις τα μπάνια. Έτσι το δέρμα σου θα δείχνει πάντα ξεκούραστο στην περιοχή των χεριών.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ