Τα ναι & όχι της αποτρίχωσης με ξυράφι | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
7:00
9/8/2015

Τα ναι & όχι της αποτρίχωσης με ξυράφι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάτι που το βλέπεις καθημερινά μέσα στην μπανιέρα σου, κάτι που η χαλάουα θέλει ολόκληρη διαδικασία για να την κάνεις, καταλήγεις στην ασφαλή και σίγουρη λύση: στο ξυράφι για να ξεφορτωθείς τις τριχούλες που σου σπάνε τα νεύρα. Η μαμά σου μπορεί να λέει πολλά για τις γαϊδουρότριχες που θα ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και η φιλενάδα σου να σε κοιτάζει με μισό μάτι γιατί δεν πήγες μαζί της για χαλάουα, όμως και το ξυράφι έχει τα καλά του! Διάβασε παρακάτω πώς θα κάνεις σωστή αποτρίχωση στο σπίτι με το ξυραφάκι σου!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><strong>Γενικά:</strong> το ξυράφι είναι το πρώτο σου φιλαράκι που σου έκανε το θαύμα: έδιωξε από το κορμάκι σου τις αντιαισθητικές τριχούλες ή τριχάρες ήδη από πολύ μικρή ηλικία. Το ξυράφι είναι μ

Γενικά: το ξυράφι είναι το πρώτο σου φιλαράκι που σου έκανε το θαύμα: έδιωξε από το κορμάκι σου τις αντιαισθητικές τριχούλες ή τριχάρες ήδη από πολύ μικρή ηλικία. Το ξυράφι είναι μια οικονομική και γρήγορη λύση και σίγουρα το έχεις χρησιμοποιήσει όποια μέθοδο αποτρίχωσης και αν ακολουθείς τώρα. Είναι εύχρηστο μικρό και μπορείς να το έχεις μέσα στην τσάντα σου ή ακόμη και στην παραλία το καλοκαίρι και να «παίρνεις» με αυτό τις τριχούλες που έχουν καταλάβει όλο σου το κορμάκι.

Τα βασικά: για να πετύχει η αποτρίχωση με το ξυραφάκι σου, οφείλεις να έχεις τα απαραίτητα.

Καλός φωτισμός:

Που πας αν στο μπάνιο σου δεν βλέπεις την μύτη σου; Πώς είναι δυνατόν να αποτριχώσεις τέλεια όποια σημείο του κορμιού σου θέλεις χωρίς τον κατάλληλο φωτισμό. Κατά τη διάρκεια της μέρας το ξύρισμα είναι πιο εύκολη υπόθεση αφού βλέπεις τα πάντα και αποκλείεται να σου ξεφύγει το παραμικρό.

Το κατάλληλο ξυράφι:

Το σωστό το ξυραφάκι ξέρει και άλλα μονοπάτια και πάει παντού! Το ξυράφι που χρειάζεσαι για να κάνεις καλά την «δουλειά» δεν είναι σίγουρα αυτό που χρησιμοποιεί ο καλός σου για να ξεφορτωθεί τις δικές του σκληρές τριχούλες από το προσωπάκι του, γι'αυτό μην του το παίρνεις και κάνεις μισές δουλειές

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ