Οι πιο έξυπνες αγορές καλλυντικών μέσω ίντερνετ | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
0:00
10/3/2010

Οι πιο έξυπνες αγορές καλλυντικών μέσω ίντερνετ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Δε ήθελες να μπορείς να αγοράσεις το νέο άρωμα του αγαπημένου σου οίκου που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Τώρα μπορείς με το internet shopping!Τη σημερινή εποχή αντί να πας στο πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών να αγοράσεις την αγαπημένη σου μάσκαρα, μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου να κάνεις τα ψώνια σου, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

Δε ήθελες να μπορείς να αγοράσεις το νέο άρωμα του αγαπημένου σου οίκου που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Τώρα μπορείς με το internet shopping! Τη σημερινή εποχή αντί να πας στο πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών να αγοράσεις την αγαπημένη σου μάσκαρα, μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου να κάνεις τα ψώνια σου, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

Α. Αγόρασε μόνο ότι έχεις ανάγκη: μπορεί να πλήρωσες σήμερα την πιστωτική σου και να νιώθεις ότι μπορείς να τινάξεις τις αγορές στον αέρα, πρόσεξε όμως μην πέσεις στην παγίδα και αγοράσεις ένα σωρό άχρηστα πράγματα. Το ότι δεν πληρώνεις με μετρητά δε σημαίνει ότι δεν πληρώνεις καθόλου, το αντίθετο μάλιστα! Φρόντισε να αγοράσεις μόνο ότι λείπει από το νεσεσέρ σου καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της ομορφιάς σου!

Β. Αγόρασε με ασφάλεια: όταν κάνεις αγορές μέσω ίντερνετ αναγκαστικά δίνεις κάποια προσωπικά σου στοιχεία προκειμένου να πραγματοποιήσεις την αγορά. Σίγουρα έχεις ακούσει περιστατικά φίλων σου που έχουν καταχρεωμένες πιστωτικές κάρτες εξαιτίας «λάθος» αγορών! Στο πάνω μέρος της σελίδας πρέπει να υπάρχει η ένδειξη  π.χ. : https://www.womenonly.gr , που σου πιστοποιεί ότι οι αγορές που κάνεις είναι ασφαλείς(secure).

Τιπ: αν βρεις αυτό που ψάχνεις σε πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με την τιμή πώλησης στα καταστήματα, άρχισε να υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά! Φρόντισε πρώτα να κάνεις μια έρευνα αγοράς στα μαγαζιά, για να δεις πόσο κοστίζει το προϊόν που θέλεις , έτσι ώστε να είσαι υποψιασμένη για τις τιμές που θα βρεις και στο ίντερνετ. Πόσο πιθανό είναι ένα νέο επώνυμο άρωμα να κοστίζει όσο ένα κουτάκι τσίχλες;

Γ. Έξοδα αποστολής:  όταν αγοράζεις από ένα site του εξωτερικού αλλά πολλές φορές και από εσωτερικού, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν το τελικό ποσό που θα πληρώσεις, γι’ αυτό πρόσεξε να έχεις τσεκάρει πόσα ευρουλάκια θα ξοδέψεις για να φτάσει στην πόρτα σου η αγαπημένη σου ενυδατική! Υπολόγισε το τελικό ποσό προσθέτοντας την τιμή που βλέπεις στο ίντερνετ με τα έξοδα αποστολής για να μη βρεθείς προς δυσάρεστων εκπλήξεων , όταν πάρεις στα χεράκι σου το λογαριασμό της κάρτας σου!

Τιπ: οι προπληρωμένες κάρτες είναι ότι καλύτερο αν είσαι φαν των αγορών μέσω διαδικτύου , αφού με αυτό το ν τρόπο ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να σου υποκλέψουν τα στοιχεία της πιστωτικής σου!

Aφού έμαθες τα μυστικά για ασφαλή και σούπερ ψώνια στο διαδίκτυο, δες παρακάτω ποια site είναι τα καλύτερα για να πραγματοποιήσεις την πιο hot αγορές καλλυντικών:

 

http://www.beautique.com/

http://www.beautybay.com/

http://eu.strawberrynet.com/main.aspx?region=GR

http://www.beautyexpert.co.uk/

http://www.korres.com/CountrySelect.aspx

http://www.mybeautyshop.gr/

http://www.beautycom.gr/

http://www.cosmetics.gr

http://www.luxuryhaircare.gr/

http://www.profumeria.gr/

http://www.perfume.gr/

http://www.yourbeautybook.net/

 

Από την Ελένη Αναστασάκη

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ