Κάνε το στήθος σου πιο σέξι τις γιορτές& 3 ακόμη τιπ | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
13:00
17/12/2015

Κάνε το στήθος σου πιο σέξι τις γιορτές& 3 ακόμη τιπ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου είναι εδώ και εσύ αναρωτιέσαι ποια είναι εκείνα τα σημεία που κορμιού σου που θα "φανούν" περισσότερο αλλά και πώς θα τα φροντίσεις σωστά. Παρακάτω θα μάθεις όλα τα μυστικά περιποίησης που θα αναδείξουν τέλεια τα πιο σούπερ σημεία του κορμιού σου φέτος τις γιορτές!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Γενικά:</h4>  <p>Τώρα με το κρύο η επιδερμίδα σου ζητάει από εσένα καταρχήν να την φροντίσεις και να την περιποιηθείς αλλά κυρίως να την προσέξεις.  Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να δεις

Γενικά:

Τώρα με το κρύο η επιδερμίδα σου ζητάει από εσένα καταρχήν να την φροντίσεις και να την περιποιηθείς αλλά κυρίως να την προσέξεις. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να δεις το δέρμα σου να είναι πιο ξηρό απότι συνήθως και αυτό σημαίνει πως ζητάει από εσένα έξτρα ενυδάτωση. Δώσε βάση όχι μόνο στα «δύσκολα» σημεία όπως τα γόνατα που το δέρμα είναι πιο σκληρό αλλά και σε όλο το κορμί σου. Θυμήσου πως αν δεν είναι σωστά ενυδατωμένη η επιδερμίδα σου αποκλείεται να δείχνει λαμπερό το δέρμα σου και φυσικα οι γιορτές είναι all about glitter!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ