Η Σμαράγδα Καρύδη είναι η leading lady της Triumph | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
11:18
2/3/2017

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι η leading lady της Triumph

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το 2017 ξεκινά με σπουδαίες συνεργασίες για την Triumph. Στα πλαίσια της νέας καμπάνιας του "Find The One For Every You – Βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό”, ανακοινώνει περήφανα τη συνεργασία της με την Σμαράγδα Καρύδη.

 

Η πολυτάλαντη Σμαράγδα Καρύδη, που πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα εδώ και χρόνια, θα αποτελέσει την «έμπνευση» για τις γυναίκες της Triumph. Αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των γυναικών να βρουν το ιδανικό σουτιέν για εκείνες, αποφάσισε να συμπορευτεί με την Triumph στην καμπάνια αυτή.

Το 2017 εξυμνούμε την πολύπλευρη ζωή κάθε γυναίκας, που αναγκάζεται να παίζει πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινότητά της… εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και αλλά και γυναίκα που αθλείται ή διασκεδάζει.

Η Σμαράγδα είναι αυτή η γυναίκα, είναι η γυναίκα της Triumph. Εργάζεται στο θέατρο, στην τηλεόραση, αθλείται, φροντίζει το σπίτι και το σύντροφό της και θα ήθελε πάντα να έχει σαν σύμμαχο ένα σουτιέν, που θα της δίνει λύσεις για κάθε πτυχή της ζωής της.

Η Σμαράγδα μαζί με την Triumph θα σας δείξουν πώς να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα σας συμβουλέψουν πώς θα βρείτε την απόλυτη στήριξη, άνεση σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής ζωής σας.

‘Find The One For Every You – Βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό’. Τολμήστε να είστε άφοβα ο εαυτός σας!

Μείνετε συντονισμένες στα κανάλια της Triumph και δείτε όλα όσα έχουν να μοιραστούν μαζί σας…

 

Facebook - facebook.com/TriumphGR

Ιnstagram - instagram.com/Triumph_GR

You Tube - youtube.com/user/TriumphGreece

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ