Ετοιμάζεσαι για παραλία; Τρεις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις νωρίτερα | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
9:28
3/6/2018

Ετοιμάζεσαι για παραλία; Τρεις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις νωρίτερα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα πρώτα μπάνια ξεκίνησαν. Ξεπέρασε το γεγονός ότι ακόμη είναι αρκετά κρύα, θυμήσου ότι το συναίσθημα του "πάγου" κρατά για πολύ λίγο και αμέσως μετά έρχεται η απόλαυση. Πριν φύγεις από το σπίτι όμως, φρόντισε να έχεις κάνει τρία βασικά πράγματα, για να μην "πληρώσεις" άσχημα τη βόλτα στην παραλία που τόσο λαχταράς.

1. Ενυδάτωση

Πριν φορέσεις το μαγιό σου και το beachwear που έχεις επιλέξει, κάνε ένα ντουζάκι και πέρασε την ενυδατική σου σε όλο το σώμα. Ο ήλιος και η θάλασσα ταλαιπωρούν την επιδρεμίδα και καλό είναι να της έχεις δώσει από πιο πριν την ενυδάτωση που θα τη βοηθήσει. Αν μάλιστα έχει προηγηθεί και πρόσφατη αποτρίχωση, τότε η συγκεκριμένη ανάγκη είναι μεγαλύτερη.

2. Φόρεσε τους... δείκτες σου

Ναι, μην περιμένεις να απλώσεις το αντιηλιακό σου μόλις φτάσεις στην παραλία. Κάνε την πρώτη εφαρμογή πριν φύγεις από το σπίτι έτσι ώστε να είσαι προστατευμένη από τη στιγμή που θα βγεις από την πόρτα. Μόλις φτάσεις στην παραλία και ειδικά μετά την πρώτη βουτιά, μπορείς να κάνεις και μια δεύτερη, μια τρίτη και όσες ακόμη νιώσεις ότι χρειάζεσαι. Άκου το σώμα σου. Σου λέει τι χρειάζεται...

3. Προσοχή στη λεπτομέρεια

Υπάρχουν μερικά σημεία του σώματος που χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα και το γνωρίζεις. Σε αυτά λοιπόν θα δώσεις περισσότερη προσοχή. Τα χείλη και η περιοχή γύρω από τα μάτια, αλλά και τα μαλλιά χρειάζονται κάτι παραπάνω από απλή προστασία. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που μπορείς να προμηθευτείς, αλλά ακόμη και αν δεν έχεις, φρόντισε απλά μια πιο συχνή επάλειψη για να είσαι καλυμμένη. Φυσικά δεν ξεχνάς καπέλο και γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη!!!

Καλά να περάσεις!!!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ