7 αρώματα για το φθινόπωρο που θα τον ξεσηκώσουν | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
10:00
1/10/2015

7 αρώματα για το φθινόπωρο που θα τον ξεσηκώσουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το άρωμα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό προϊόν ομορφιάς. Μια μυρωδιά μπορεί να καθορίσει ποιοι είμαστε και πώς θέλουμε να μας βλέπει ο κόσμος. Το θέμα είναι πως για κάθε μια από εμάς υπάρχει εκείνο που μας κάνει να χαμογελάμε από χαρά και να νιώθουμε υπέροχα και μεταξύ μας τώρα, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή να αλλάξουμε άρωμα από το φθινόπωρο! Παρακάτω θα βρεις εκείνα που θα ξεχωρίσεις το φθινόπωρο αλλά και που θα λατρέψει και ο αγαπημένος σου.

"Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα, δεν έχει μέλλον" -Coco Chanel

Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό και αποτελεί προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας.

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Ο Σεπτέμβριος είναι ο Ιανουάριος της μόδας και σίγουρα τώρα που μόλις τελείωσε δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις σκεφτεί να αλλάξεις άρωμα λόγω εποχής και να βρεις το φθινοπωρινό signature άρωμα σ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο Ιανουάριος της μόδας και σίγουρα τώρα που μόλις τελείωσε δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις σκεφτεί να αλλάξεις άρωμα λόγω εποχής και να βρεις το φθινοπωρινό signature άρωμα σου αφήνοντας πίσω σου τις ξεσηκωτικές μυρωδιές του καλοακιριού.Παρακάτω θα βρεις τις προτάσεις μας για τα φθινοπωρινά αρώματα που θα αγαπήσεις εσύ αλλά και ο αγαπημένος σου!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ