6 θέματα για να σκεφτείς πριν πάρεις αντηλιακό | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
4:34
18/6/2014

6 θέματα για να σκεφτείς πριν πάρεις αντηλιακό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H ώρα έφτασε για να βρεις το κατάλληλο αντηλιακό και να κάνεις ξένοιαστη τις βουτιές σου αλλά κυρίως να απολαύσεις την θάλασσα και το μπάνιο. Παρακάτω θα βρεις ποια πράγματα πρέπει να σκεφτείς πριν αγοράσεις αντηλιακό για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη!


Μαρία Αντωνιάδου, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Γενικά:</b> Όταν μιλάμε σήμερα για αντηλιακά δεν αναφερόμαστε απλώς σε καλλυντικά που διαθέτουν φίλτρα τα οποία εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB να βλάψει τα κύτταρα του δέρματος. Αν

Γενικά: Όταν μιλάμε σήμερα για αντηλιακά δεν αναφερόμαστε απλώς σε καλλυντικά που διαθέτουν φίλτρα τα οποία εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB να βλάψει τα κύτταρα του δέρματος. Αναφερόμαστε σε καλλυντικά που εκτός από προστασία μας προσφέρουν και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες, όπως είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας και η αντιοξειδωτική της θωράκιση, η θρέψη της και η ανάπλασή της, η πρόληψη ερεθισμών, η κάλυψη ατελειών, η επιτάχυνση και η διάρκεια του μαυρίσματος και όλα αυτά λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, τη λιπαρότητα, την ξηρότητα και το βαθμό ευαισθησίας της αλλά και τον τρόπο ζωής του καθενός από εμάς στη διάρκεια του καλοκαιριού. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός τους ως «έξυπνα» ή και ως καλλυντικά «2 ή και 3 σε 1».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ