6 σημεία που μαρτυρούν την ηλικία σου & πώς να τα φροντίσεις | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
13:50
19/7/2016

6 σημεία που μαρτυρούν την ηλικία σου & πώς να τα φροντίσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καθώς μεγαλώνουμε το σώμα μας αλλάζει! Αν θέλεις να μην αποκαλύπτει το σώμα σου την ηλικία δεν έχεις παρά να μάθεις ποια είναι εκείνα τα σημεία που μαρτυρούν την ηλικία σου και να τα φροντίσεις κατάλληλα!

"H ομορφιά της γυναίκας, μόνο μεγαλώνει με τα χρόνια" -Audrey Hepburn
 

Ε.Α.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Τα μαλλιά σου:</h4>  <p>Τα μαλλιά όσο και αν τα βάφεις ή τους αλλάζεις χρώμα δεν παύουν να γίνονται πιο λεπτά και φυσικά πιο γκρίζα καθώς μεγαλώνεις αλλά γίνονται και πιο ξηρά και θαμπά. Φρόντισε

Τα μαλλιά σου:

Τα μαλλιά όσο και αν τα βάφεις ή τους αλλάζεις χρώμα δεν παύουν να γίνονται πιο λεπτά και φυσικά πιο γκρίζα καθώς μεγαλώνεις αλλά γίνονται και πιο ξηρά και θαμπά. Φρόντισε να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου και διάβασε εδώ περισσότερα!

Ο λαιμός σου:

Το δέρμα στο λαιμό είναι πιο λεπτό και ξηρό απ' ό,τι στο υπόλοιπο σώμα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Έχει μικρότερη ποσότητα υποδόριου λίπους με αποτέλεσμα η χαλάρωση να εμφανίζεται πιο εύκολα καθώς μεγαλώνουμε και αυτό σημαίνει στην ουσία πως ο λαιμός μας δείχνει πως «μεγαλώνει» πριν από κάθε άλλο σημείο του κορμιού μας μιας και το δέρμα της περιοχής είναι πιο λεπτό από το δέρμα του προσώπου και για τον λόγο αυτό δεν μένει παρά να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα. Το να χρησιμοποιείς τα ίδια προϊόντα στην περιοχή του λαιμού είναι κάτι που μπορείς να κάνεις, αρκεί να το κάνεις πριν αλλάξει τελείως όψη ο λαιμός σου.

To πρόσωπο σου:

Τα σημάδια στο πρόσωπο σου μαρτυρούν πολλά για την ηλικία σου χωρίς αμφιβολία. Σύμφωνα με τους ειδικούς μπορείς να «φωτίσεις» τα πιο «σκοτεινά» σημεία του προσώπου σου και να φωτίσεις έτσι και τον τόνο του δέρματος σου, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα να δείχνεις και νεότερη.

Επίσης μην ξεχνάς και τον ρόλο της διατροφής στην εικόνα του προσώπο σου αφού μια διατροφή ισορροπημένη θα κάνει καλό εκτός από την υγεία σου και στο δέρμα σου χωρίς όμως υπερβολές. Σύμφωνα με μελέτη του 2009 ακόμη και η απώλεια βάρους 4 κιλών μπορεί να κάνει μια γυναίκα να δείχνει μεγαλύτερη κατά 4 ολόκληρα χρόνια!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ