6 γυναικεία χαρακτηριστικά που είναι ακαταμάχητα για τους άντρες | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
15:00
26/1/2016

6 γυναικεία χαρακτηριστικά που είναι ακαταμάχητα για τους άντρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλες γνωρίζουμε πως όταν σε κοιτάζει από επάνω μέχρι κάτω ένας άντρας, έχει σίγουρα ένα πράγμα στο μυαλό του.  Τώρα όμως η επιστήμη μας εξηγεί πως οι άντρες πάντα μας κοιτάζουν και μας "επεξεργάζονται". 

Σύμφωνα με το Business Insider, κάθε φορά που ένας άντρας κοιτάζει μια γυναίκα αξιολογεί και την συνολική φυσική της κατάσταση. Ας μην ξεχνάμε πως οι άντρες αναζητούν τα σημεία- κλειδιά στις γυναίκες. Αυτά είναι τα σημεία που κάνουν τις γυναίκες ελκυστικές για τους άντρες μιας και είναι συνδεδεμένα με την υγεία και την γονιμότητα.  Όταν οι άντρες βλέπουν τα συγκεκριμένα αυτά χαρακτηριστικά, σκέφτονται πάνω απ'όλα την αναπαραγωγή και άρα έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πειρσσότερα σχετικά με το ποια χαρακτηριστικά μας κάνουν πιο ελκυστικές για τους άντρες!

Ε.Α.

 

 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Xαμογελάτε είναι ελκυστικό! Ναι φυσικά οι χαρούμενες γυναίκες είναι πολύ ελκυστικές.  Κάτι απόλυτα λογικό. Ένα γλυκό χαμόγελο είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τον άντρα που σε ενδι

Xαμογελάτε είναι ελκυστικό! Ναι φυσικά οι χαρούμενες γυναίκες είναι πολύ ελκυστικές. Κάτι απόλυτα λογικό. Ένα γλυκό χαμόγελο είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει να κοιτάξει προς το μέρος σου. Ακόμη μην ξεχνάς τα δόντια! Η επιστήμη έχει επίσης αποδείξει πως όσο πιο λευκά είναι τα δόντια τόσο το καλύτερο για το αντίθετο φύλο μιας και είναι κάτι που προσέχουν!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ