6 έξυπνες χρήσεις του λιπ-μπάλμ σου (εκτός από τα χείλη σου) | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:00
16/9/2015

6 έξυπνες χρήσεις του λιπ-μπάλμ σου (εκτός από τα χείλη σου)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το λιπ-μπαλμ σου είναι ένα σημαντικό καλλυντικό ομορφιά που σου εξασφαλίζει βελούδινα χείλη. Η αλήθεια είναι όμως πως η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στα χείλη σου αφού μπορείς να το αξιοποιήσεις τέλεια με πολλούς και διάφορους τρόπους. Παρακάτω θα μάθεις τις πιο «έξυπνες» χρήσεις του λιπ-μπαλμπ για την ομορφιά σου!

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Κάνε μασάζ στα πετσάκια:</h4>  <p>Πριν πέσεις για ύπνο άπλωσε λίγο λιπ-μπαλμ στις παρανυχίδες σου. το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχουν μαλακώσει και θα μπορείς να "καθαρίσεις" πιο εύκολα τ

Κάνε μασάζ στα πετσάκια:

Πριν πέσεις για ύπνο άπλωσε λίγο λιπ-μπαλμ στις παρανυχίδες σου. το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχουν μαλακώσει και θα μπορείς να "καθαρίσεις" πιο εύκολα την επιφάνεια του νυχιού σου.

Εκτός όμως από τις παρανυχίδες το λιπ-μπαλμ σου είναι ιδανικό για εσένα και αν έχεις σπασμένα νύχια. Ειδικά όταν αρχίσει να κρυώνει ο καιρός θυμήσου να απλώνεις το λιπ-μπαλμ σου όχι μόνο στα χείλη αλλά και στα νύχια σου και θα δεις πως έτσι θα καταφέρεις να τα προστατεύσεις τέλεια ενώ θα γίνουν πιο σκληρά και δεν θα σπάνε τόσο εύκολα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ