5 φυσικοί τρόποι να μειώσεις την κυτταρίτιδα | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:00
15/5/2016

5 φυσικοί τρόποι να μειώσεις την κυτταρίτιδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις! Επιτίθεται σε όλες! Οκτώ στις 10 γυναίκες ανεξάρτητα από το σωματικό τους βάρος, την ηλικία, τη σωματική τους κατάσταση, ακόμα και αθλήτριες... έχουν κυτταρίτιδα. Kαι για να την περιορίσουμε πρέπει να οπλιστούμε με  υπομονή και επιμονή και φυσικά να μάθουμε τους φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το πετύχουμε!

<p> </p>  <h4>Δοκίμασε μια κρέμα ρετινόλης: </h4>  <p>Η ρετινόλη τοπικά  έχει βρεθεί πως βελτιώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας με την πάροδο του χρόνου, αλλά δεν είναι κάτι

Δοκίμασε μια κρέμα ρετινόλης:

Η ρετινόλη τοπικά έχει βρεθεί πως βελτιώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας με την πάροδο του χρόνου, αλλά δεν είναι κάτι που θα δεις να γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Έξι μήνες είναι ένα καλό χρονικό διάστημα για να δεις κάποιο αποτέλεσμα. Μια μελέτη του 2000, για παράδειγμα, σε σχέση με τη χρήση τοπικών προϊόντων με ρετινόλη απέδειξε πως μετά από έξι μήνες χρήσης η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώθηκε κατά σχεδόν 11 τοις εκατό, αποδεικνύοντας την ευεργετική επίδραση της ρετινόλης για το δέρμα. Οπότε ψάξε για προϊόντα με ρετινόλη!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ