5 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για το αντηλιακό | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:00
12/8/2015

5 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για το αντηλιακό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να δείχνει για πάντα νέα. Μάθε ότι ένα αντηλιακό μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος νεότητας και ομορφιάς σου στον πόλεμο που σου κάνει ο χρόνος εφόσον γνωρίζεις τα πάντα  γι΄αυτό.  Διάβασε παρακάτω ποιες αλήθειες πρέπει να ξέρεις σχετικά με το ισχυρό εφόδιο που έχεις στα χέρια σου προκειμένου να μην «καείς».

Επιμέλεια: Φραντζέσκα Καραπαναγιώτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Σύμμαχος & προστάτης: </h4>  <p>Το αντηλιακό συνίσταται  από νεαρή ηλικία για να προλάβει έναν από τους κυριότερους  παράγοντες γήρανσης που είναι ο ήλιος. Μάλιστα θα πρέπει να

Σύμμαχος & προστάτης:

Το αντηλιακό συνίσταται από νεαρή ηλικία για να προλάβει έναν από τους κυριότερους παράγοντες γήρανσης που είναι ο ήλιος. Μάλιστα θα πρέπει να αποτελεί μια από τις βασικές σου προτεραιότητες καθημερινά ειδικά τους μήνες του καλοκαιριού αν θέλεις να αποφύγεις τα πρόωρα σημάδια γήρανσης. Παράλληλα όσο εσύ απολαμβάνεις ηλιόλουστες ημέρες , το αντηλιακό σου κάνει τα πάντα για σένα, καταπολεμώντας τους παράγοντες που απειλούν την υγεία σου όπως: εγκαύματα, δερματοπάθειες μέχρι και καρκίνο του δέρματος, κερδίζοντας έτσι επάξια τον τίτλο του καλύτερου προστάτη σου.

Θέλει κι αυτό το χρόνο του:

Όλη η σημασία του αντηλιακού είναι να μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά ώστε να μην καίγεσαι από τον ήλιο. Γι ΄ αυτό πρέπει να εφαρμόζεις την αντηλιακή σου τουλάχιστον 15-20 λεπτά πριν εκτεθείς στον ήλιο και να ξεχάσεις για πάντα τη λανθασμένη πρακτική του πρώτα φτάνω στην παραλία και μετά να αρχίζω να αλείφομαι με το αντηλιακό!

Η σημασία της ανανέωσης:

Η επάλειψη του σώματός σου με αντηλιακό είναι αυτή που σου επιτρέπει να εκτεθείς στον ήλιο άφοβα, όχι όμως για μεγάλη διάρκεια χρόνου. Για να έχεις την προστασία που χρειάζεσαι από τον ήλιο θα πρέπει να ανανεώνεις συχνά το αντηλιακό σου, περίπου κάθε 1 ώρα, ή μετά την εφίδρωση και το κολύμπι. Η ανανέωση του αντηλιακού πρέπει να γίνεται ακόμα κι αν είναι αδιάβροχο αφού μετά την πρώτη ώρα παύει να είναι τόσο δραστικό απέναντι στις βλαβερές ακτινοβολίες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ