4 τρόποι για πιο μακριά νύχια σε χρόνο ρεκόρ | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:30
15/6/2016

4 τρόποι για πιο μακριά νύχια σε χρόνο ρεκόρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θέλεις τέλεια νύχια μακριά που να μπορείς να τα βάψεις από γαλλικό μέχρι ότι χρώμα μπορείς να φανταστείς; Τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις να μακρύνουν τα νυχάκια σου πιο γρήγορα για πιο τέλειο αποτέλεσμα και να τα ευχαριστηθείς με το όποιο μανικιούρ σου κάνει κέφι!

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
4 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Νυχάκια που δεν σπάνε:</b> για να μακρύνουν ένα είναι το βασικό: να μην σπάνε, γιατί αν σπάνε καταστράφηκες και αρχίζεις πάλι από το μηδέν! Αν σου τη... σπάει που σπάνε τα νύχια σου τότε δεν έχεις

Νυχάκια που δεν σπάνε: για να μακρύνουν ένα είναι το βασικό: να μην σπάνε, γιατί αν σπάνε καταστράφηκες και αρχίζεις πάλι από το μηδέν! Αν σου τη... σπάει που σπάνε τα νύχια σου τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις να φτιάξεις μόνη σου την τέλεια λοσιόν για να το σταματήσεις. Θα χρειαστείς: 2 κουταλιές βάμμα εκουιζέτου, 1 κουταλιά λανολίνη, 10 σταγ. αιθέριο έλαιο μύρου. Ξεκίνησε μουλιάζοντας τα χέρια για τουλάχιστον 5΄στο βάμμα εκουιζέτου. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναμείξεις τη λανολίνη με το μύρο και με ένα βαμβάκι και τέλος πρέπει να περάσεις καλά τα νύχια.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
4 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ