4 τιπ για αψεγάδιαστο κορμί χωρίς κυτταρίτιδα | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
4:28
12/6/2013

4 τιπ για αψεγάδιαστο κορμί χωρίς κυτταρίτιδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η εξαφάνιση της κυτταρίτιδας δεν θέλει κόπο, θέλει όμως χρόνο και τρόπο. Γι’ αυτό εξοπλίσου με όλα τα απαραίτητα όπλα και κήρυξέ της τον πόλεμο αμέσως τώρα!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Γενικά:</b> Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις! Επιτίθεται σε όλες! Οκτώ στις 10 γυναίκες ανεξάρτητα από το σωματικό τους βάρος, την ηλικία, τη σωματική τους κατάσταση, ακόμα και αθλήτριες... έχουν

Γενικά: Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις! Επιτίθεται σε όλες! Οκτώ στις 10 γυναίκες ανεξάρτητα από το σωματικό τους βάρος, την ηλικία, τη σωματική τους κατάσταση, ακόμα και αθλήτριες... έχουν κυτταρίτιδα. Η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από τη θεραπεία. Η θεραπεία της κυτταρίτιδας απαιτεί υπομονή, επιμονή και σχολαστικότητα. Το στρες και η ανυπομονησία είναι εχθροί στη μάχη σου κατά της κυτταρίτιδας. Ο ύπνος και το νερό είναι οι καλύτεροί σου σύμμαχοι! Είδη και στάδια της κυτταρίτιδας:Υπάρχουν τρία είδη κυτταρίτιδας: Η σκληρή, η μαλακή και η συσχετισμένη. Η σκληρή οφείλεται κυρίως στην κατακράτηση λίπους, το δέρμα είναι σκληρό και όταν πιέζεται πονάει πολύ. Η μαλακή οφείλεται κυρίως στην κατακράτηση νερού, το δέρμα είναι μαλακό και δεν πονάει στην πίεση. Η συσχετισμένη οφείλεται στην κατακράτηση λίπους και νερού, όπου το δέρμα σε άλλα σημεία είναι πιο μαλακό και σε άλλα πιο σκληρό και όταν πιέζεται πονάει λίγο. Τα πρώτα συμπτώματα της κυτταρίτιδας στο 1ο και 2ο στάδιο είναι η μείωση της ελαστικότητας και του πάχους της επιδερμίδας, καθώς και η εμφάνιση οζιδίων στα επίμαχα σημεία. Στο 3ο και στο 4ο στάδιο το δέρμα αποκτά την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ