4 σχήματα στα νύχια που θα λατρέψεις τη νέα σεζόν | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:00
23/9/2015

4 σχήματα στα νύχια που θα λατρέψεις τη νέα σεζόν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη νέα σεζόν τα νύχια μας έχουν την τιμητική τους και δεν μένει παρά να δούμε- εκτός από τα πολλά και εντυπωσιακά χρώματα- ποια είναι τα σχήματα που θα αγαπήσουμε! Οβάλ, τετράγωνα ή και τα δυο, το μόνο βέβαιο είναι πως τα τα νύχια και φέτος γυρνάνε στο φυσικό τους. Δεν έχεις παρά να διαλέξεις πώς θα πιάσεις τη λίμα σου!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Σαν αμύγδαλα:</h4>  <p>Τα αμυγδαλωτά νύχια μας κέρδισαν ήδη από τα καλοκαιρινά σόου του 2015 και τη νέα σεζόν παραμένουν in και διεκδικούν μια θέση στην καρδιά μας. Εξάλλου η «αρχιτεκτονική&

Σαν αμύγδαλα:

Τα αμυγδαλωτά νύχια μας κέρδισαν ήδη από τα καλοκαιρινά σόου του 2015 και τη νέα σεζόν παραμένουν in και διεκδικούν μια θέση στην καρδιά μας. Εξάλλου η «αρχιτεκτονική» των νυχιών για το φθινόπωρο θέλει το σχήμα τους να είναι όσο πιο φυσικά γίνεται. Τα αμυγδαλωτά ή αλλιώς πιο οβάλ νύχια κάνουν και τα δάχτυλα σου να δείχνουν πιο μακριά ενώ είναι μια από τις τάσεις που θα αγαπήσουμε πολύ τη νέα σεζόν. Μην φοβηθείς να δώσεις στα νύχια σου ακόμη και πιο έντονο χρώμα όπως κόκκινο ή ακόμη και μαύρο όταν είναι πιο μακριά και έχουν οβάλ σχήμα γιατί απλά θα γοητεύσεις τους πάντες!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ