4 μεγάλες αλήθειες για την αποτρίχωση με λέιζερ | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:00
2/9/2015

4 μεγάλες αλήθειες για την αποτρίχωση με λέιζερ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία είναι σίγουρα ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες ειδικά τώρα που ετοιμαζόμαστε για την εμφάνιση στην παραλία. Ο  δερματολόγος - αφροδισιολόγος κ.Δημήτρης Καπετανάκης απαντάει στα 4 σημαντικότερα ερωτήματα που μας έρχονται στο μυαλό όταν μιλάμε για αποτρίχωση με λέιζερ.

Εξάλλου υπάρχουν πολλές μέθοδοι παροδικής αποτρίχωσης, όπως ξύρισμα, κρέμες αποτριχωτικές, κερί κλπ και σίγουρα δεν ξέρουμε ποια να διαλέξουμε και γιατί.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί οι συσκευές μόνιμης, ριζικής αποτρίχωσης με την χρήση της τεχνολογίας της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης (laser). Αλήθεια τι είναι τα λέιζερ, τι παρενέργειες έχουν, μπορούμε να το κάνουμε σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών;  Ο  δερματολόγος - αφροδισιολόγος κ. Δημήτρης Καπετανάκης μας λύνει όλες τις απορίες!

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Τι είναι τα λέιζερ: </h4>  <p>"Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί οι συσκευές μόνιμης, ριζικής αποτρίχωσης με την χρήση της τεχνολογίας της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης (laser). Με την ε

Τι είναι τα λέιζερ:

"Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί οι συσκευές μόνιμης, ριζικής αποτρίχωσης με την χρήση της τεχνολογίας της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης (laser). Με την ευρεία τους χρήση κυκλοφόρησαν πολλές τέτοιες συσκευές και με τον καταιγισμό πληροφόρησης ή/και παραπληροφόρησης υπάρχει μεγάλη σύγχυση μεταξύ των καταναλωτών γύρω από αυτές", μας εξηγεί ο γιατρός.

Κατ'αρχήν δεν είναι ακτινοβολία. Η βασική πηγή είναι μία λάμπα που εκπέμπει σε ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος. Η δέσμη φωτός αυτής της λάμπας ενισχύεται περνώντας από έναν ενισχυτή και φτάνει στην έξοδο του μηχανήματος. Τα πράγματα είναι απλά! Πρακτικά και απλά υπάρχουν 2 τύποι laser αποτρίχωσης μόνο, που κάνουν σωστή δουλειά: τα διοδικά laser και τα laser αλεξανδρίτη. Πολλοί ρωτούν τι είναι τα laser πολλωμένου φωτός. Η απάντηση είναι πως δεν είναι laser, αλλά ας μου επιτραπεί η έκφραση soft laser. Με άλλα λόγια δεν κάνουν ριζική αποτρίχωση", εξηγεί ο κύριος Καπετανάκης.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ