4 λαχταριστά φυσικά αρώματα που θα τον ξετρελάνουν | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:20
22/7/2015

4 λαχταριστά φυσικά αρώματα που θα τον ξετρελάνουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν χρειάζεται  να παθαίνεις πανικό όταν βρίσκεσαι μπροστά στα ράφια με τα αρώματα χωρίς να ξέρεις ποιο να διαλέξεις για να ξετρελάνεις τον αγαπημένο σου. Οι νότες της σοκολάτας ή των εσπεριδοειδών καταφέρνουν να ερεθίσουν ακόμη και την πιο "δύσκολη" μύτη. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα και μην ξεχνάς:

"'Ενα καλό άρωμα είναι βασικά το πιο δυνατό κοκτέιλ από αναμνήσεις και συναισθήματα"- Jeffrey Stepakoff

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>H φυσική σου μυρωδιά:</h4>  <p>η κάθε γυναίκα έχει την δική της μυρωδιά και αν αρέσεις σε έναν άντρα να είσαι βέβαιη πως το άρωμα σου θα τον ξετρελάνει αφού έχει φτιαχτεί ακριβώς για αυτό τον σκοπ

H φυσική σου μυρωδιά:

η κάθε γυναίκα έχει την δική της μυρωδιά και αν αρέσεις σε έναν άντρα να είσαι βέβαιη πως το άρωμα σου θα τον ξετρελάνει αφού έχει φτιαχτεί ακριβώς για αυτό τον σκοπό!

Ο Charles Wysocki, Ph.D., είναι βιολόγος και ψυχολόγος που μελέτησε τις επιδράσεις που έχει η μυρωδιά του σώματος στην ψυχολογία και την συμπεριφορά. Βρήκε λοιπόν πως και στους ανθρώπους ισχύει το γεγονός πως …λέμε πολλά για εμάς τους ίδιους μέσα από τις φερομόνες- που έχουν χαρακτηριστεί οι ορμόνες της ερωτικής έλξης- και πολύ συχνά σε υποσυνείδητο επίπεδο. Αυτό το γεγονός μπορεί να χαρακτηρίσει τους ανθρώπους και να αλλάξει το ορμονικό σύστημα αλλά και να αλλάξει σε ένα βαθμό τα συναισθήματα και την διάθεση μας, σύμφωνα πάντα με τον Charles Wysocki.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ