4+1 σημαντικές αλήθειες για να πετύχεις σπίτι τέλειο self tan | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:02
8/7/2015

4+1 σημαντικές αλήθειες για να πετύχεις σπίτι τέλειο self tan

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα λατρεύεις την χρυσαφένια επιδερμίδα ειδικά τώρα το καλοκαίρι, όμως δεν έχεις καταφέρει να πας στην παραλία και η ιδέα του να καταφύγεις σε κάποια λύση τεχνητού μαυρίσματος γίνεται όλο και πιο ελκυστική, ειδικά με τόσα προϊόντα που βλέπεις στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών.

Παρακάτω θα μάθεις τις αλήθειες που καλό είναι να γνωρίζεις πριν αποφασίσεις να διαλέξεις αυτή τη λύση και ειδικά όταν πρόκειται να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι και δεν διαλέξεις κάποια άλλη μέθοδος που μπορεί να γίνει στα κέντρα αισθητικής από ειδικούς όπως το Airbrushing και το Solarium. 

Μάθε λοιπόν τι πρέπει να προσέξεις για να πετύχει το μαύρισμα στο σπίτι!

 

<h4> </h4>  <h4>Δοκίμασε πριν το απλώσεις:</h4>  <p>Για να δοκιμάσεις το self tan είτε πρόκειται για σπρέι ή για λοσιόν, άπλωσε μια μικρή ποσότητα σε ένα «κρυφό» σημείο απλά για

Δοκίμασε πριν το απλώσεις:

Για να δοκιμάσεις το self tan είτε πρόκειται για σπρέι ή για λοσιόν, άπλωσε μια μικρή ποσότητα σε ένα «κρυφό» σημείο απλά για να δεις αν σε ενοχλεί ή αν θα σου προκαλέσει κάποιον ερεθισμό ή όχι και ποια είναι η απόχρωση που δίνει στο δέρμα σου. Μπορείς να δοκιμάσεις μια μικρή ποσότητα στην κοιλιά σου και να περιμένεις μια μέρα για να δεις πώς θα είναι το αποτέλεσμα και αν σε ικανοποιεί ή όχι. Αν απλώσεις λίγο self tan μόνο μια φορά τότε το αποτέλεσμα θα κρατήσει για λίγες μέρες μόνο, αλλά θα καταφέρεις να δεις και την απόχρωση που θα δώσει στο δέμα σου που είναι το πιο βασικό για να αποφασίσεις αν θα το προτιμήσεις ή όχι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ