4+1 σημαντικές αλήθειες για να πετύχεις σπίτι τέλειο self tan | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:02
8/7/2015

4+1 σημαντικές αλήθειες για να πετύχεις σπίτι τέλειο self tan

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα λατρεύεις την χρυσαφένια επιδερμίδα ειδικά τώρα το καλοκαίρι, όμως δεν έχεις καταφέρει να πας στην παραλία και η ιδέα του να καταφύγεις σε κάποια λύση τεχνητού μαυρίσματος γίνεται όλο και πιο ελκυστική, ειδικά με τόσα προϊόντα που βλέπεις στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών.

Παρακάτω θα μάθεις τις αλήθειες που καλό είναι να γνωρίζεις πριν αποφασίσεις να διαλέξεις αυτή τη λύση και ειδικά όταν πρόκειται να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι και δεν διαλέξεις κάποια άλλη μέθοδος που μπορεί να γίνει στα κέντρα αισθητικής από ειδικούς όπως το Airbrushing και το Solarium. 

Μάθε λοιπόν τι πρέπει να προσέξεις για να πετύχει το μαύρισμα στο σπίτι!

 

<h4>Αποτρίχωση: </h4>  <p>Φρόντισε να κάνεις αποτρίχωση μια ημέρα πριν εφαρμόσεις κάποιο προϊόν. Η αποτρίχωση είναι πολύ σημαντική για τον λόγο οτι δεν θα μπορείς  να την

Αποτρίχωση:

Φρόντισε να κάνεις αποτρίχωση μια ημέρα πριν εφαρμόσεις κάποιο προϊόν. Η αποτρίχωση είναι πολύ σημαντική για τον λόγο οτι δεν θα μπορείς να την κάνεις μετά την εφαρμογή του προϊόντος. Φυσικά και μετά την αποτρίχωση το δέρμα σου είναι πιο λείο και έτοιμο να απορροφήσει καλύτερα το προϊόν που θα απλώσεις. Μην ξεχνάς επίσης πως οι αποτριχωτικές κρέμες ή ακόμη και το ξυράφι δεν αποκλείεται να "χαλάσουν" λιγάκι το χρώμα σου αν επιχειρήσεις να κάνεις αποτρίχωση μετά την εφαρμογή.

Τιπ: μην ξεχνάς και την απολέπιση πριν έτσι ώστε να έχεις ένα όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ