4+1 σημαντικές αλήθειες για να πετύχεις σπίτι τέλειο self tan | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:02
8/7/2015

4+1 σημαντικές αλήθειες για να πετύχεις σπίτι τέλειο self tan

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα λατρεύεις την χρυσαφένια επιδερμίδα ειδικά τώρα το καλοκαίρι, όμως δεν έχεις καταφέρει να πας στην παραλία και η ιδέα του να καταφύγεις σε κάποια λύση τεχνητού μαυρίσματος γίνεται όλο και πιο ελκυστική, ειδικά με τόσα προϊόντα που βλέπεις στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών.

Παρακάτω θα μάθεις τις αλήθειες που καλό είναι να γνωρίζεις πριν αποφασίσεις να διαλέξεις αυτή τη λύση και ειδικά όταν πρόκειται να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι και δεν διαλέξεις κάποια άλλη μέθοδος που μπορεί να γίνει στα κέντρα αισθητικής από ειδικούς όπως το Airbrushing και το Solarium. 

Μάθε λοιπόν τι πρέπει να προσέξεις για να πετύχει το μαύρισμα στο σπίτι!

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Τα βασικά:</h4>  <p>Τα προϊόντα που προσφέρουν τεχνητό μαύρισμα όπως κρέμες και λοσιόν περιέχουν την ουσία DHA (διυδροξυακετόνη) που στην ουσία δίνει σε λίγα λεπτά μια καφέ απόχρωση στην επιδ

Τα βασικά:

Τα προϊόντα που προσφέρουν τεχνητό μαύρισμα όπως κρέμες και λοσιόν περιέχουν την ουσία DHA (διυδροξυακετόνη) που στην ουσία δίνει σε λίγα λεπτά μια καφέ απόχρωση στην επιδερμίδα. Στο εμπόριο θα βρεις κρέμες, λοσιόν και τζελ που υπόσχονται να σου χαρίζουν χρυσαφένια επιδερμίδα σε λίγα λεπτά, αρκεί πάντα να ξέρεις τι να προσέξεις.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ