3 τρόποι για να περιποιηθείς τέλεια τον λαιμό σου | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
5:15
19/6/2013

3 τρόποι για να περιποιηθείς τέλεια τον λαιμό σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα από τα πιο σημαντικά και σέξι σημεία του κορμιού μας είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα ο λαιμός. Το να διατηρείς τον λαιμό σου ενυδατωμένο και σφικτό πρέπει να είναι από τις προτεραιότητες σου αφού είναι από τα σημεία του σώματος που αποκαλύπτουν και την ηλικία σου!

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
3 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Ρυτίδες μακριά:</b> το δέρμα σου σε ορισμένα σημεία είναι πιο ευαίσθητο από άλλα και ειδικά όταν δεν το προστατεύεις από τον ήλιο δημιουργούνται προβλήματα.  Εδικά τώρα το καλοκαίρι με τα μπάνια ο

Ρυτίδες μακριά: το δέρμα σου σε ορισμένα σημεία είναι πιο ευαίσθητο από άλλα και ειδικά όταν δεν το προστατεύεις από τον ήλιο δημιουργούνται προβλήματα. Εδικά τώρα το καλοκαίρι με τα μπάνια ο ήλιος θέλει μεγάλη προσοχή. Φρόντισε να μην ξεχνάς να βάζεις το αντηλιακό σου στην περιοχή του λαιμού αφού δεν έχει μόνο το πρόσωπο σου την ανάγκη από προστασία. Απολέπιση: ποιος είπε πως τα νεκρά κύτταρα δεν στήνουν χορό και στον λαιμό σου; Μην ξεχνάς την απολέπιση στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού έστω μια φορά την εβδομάδα και την σωστή ενυδάτωση της περιοχής. Ακόμη το μασάζ στην περιοχή που τόσο ανάγκη έχει από σωστή κυκλοφορία του αίματος, είναι και αυτό από αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάς να κάνεις για να διατηρείς την περιοχή λαμπερή και ενυδατωμένη.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
3 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ