3 τιπ ξυρίσματος για απαλό και σέξι δερματάκι | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
5:25
25/9/2013

3 τιπ ξυρίσματος για απαλό και σέξι δερματάκι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο τρόπος που φροντίζεις να ξεφορτωθείς την τριχοφυΐα και ακόμη πιο σημαντικός είναι και ο τρόπος που ξυρίζεσαι. Σίγουρα έχεις ακούσει πολλές φορές ότι θα αποκτήσεις γαϊδουρότριχες με το ξυράφι, αλλά δεν είναι έτσι. Με τα κατάλληλα τιπ ξεφορτώνεσαι την τριχοφυΐα  μια και καλή! 

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Χρησιμοποίησε τζελ ξυρίσματος: το να ξυρίζεις τα πόδια σου μόνο με νερό άντε και λίγο σαπούνι δεν είναι καθόλου καλό. Πόσο μάλλον που δεν πρέπει ούτε να σκεφτείς - από βιασύνη - να τα ξυρίσεις χωρίς κ

Χρησιμοποίησε τζελ ξυρίσματος: το να ξυρίζεις τα πόδια σου μόνο με νερό άντε και λίγο σαπούνι δεν είναι καθόλου καλό. Πόσο μάλλον που δεν πρέπει ούτε να σκεφτείς - από βιασύνη - να τα ξυρίσεις χωρίς κάποιο προϊόν γιατί το δέρμα σου θα γίνει τραχύ και σίγουρα θα υποφέρεις από κοκκινίλες και ερεθισμούς από το ξυράφι. Το τζελ ξυρίσματος είναι ιδανικό για να ενυδατώσει και να μαλακώσει την περιοχή που θέλεις πριν το ξύρισμα και κυρίως να γίνει σωστά η δουλειά. Έτσι το ξυράφι "γλιστράει" εύκολα και ανακόπτεις την πορεία των ανεπιθύμητων τριχών!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ