3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα αρώματα τύπου επωνύμα | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
9:00
30/3/2016

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα αρώματα τύπου επωνύμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια από τις βιομηχανίες που καλπάζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας (και όχι μόνο) δεν είναι άλλη από την βιομηχανία των αρωμάτων τύπου επώνυμων. Σε πολλές περιοχές βλέπουμε πλέον τα καταστήματα με αρώματα τύπου επώνυμα να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και να τραβούν την προσοχή του κόσμου κυρίως με τις πολύ ελκυστικές τιμές τους. Αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσουμε και αν ναι, πόσο κρατάνε και ποια είναι η τιμή τους; Άραγε μας συμφέρει; Διάβασε παρακάτω όλα όσα θέλεις να μάθεις για το θέμα για να σου λυθούν όλες οι απορίες!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τα αρώματα χύμα τύπου Επώνυμα έχουν χωρίς αμφιβολία  άριστη πιστότητα, είναι  φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας  πρώτες ύλες και ...bonus είναι σούπερ οικονομικά!
 
Αιθέρια έλαια αγνά "μπλέκονται" μεταξύ τους και μας παρουσιάζουν τον πιο οικονομικό τρόπο για να αποκτήσουμε το αγαπημένο μας άρωμα.

Μεγάλη γκάμα προϊόντων:

Φυσικά και μπορείς να βρεις όλα τα αρώματα που κυκλοφορούν στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών και σε καταστήματα που πουλάνε αρώματα τύπου επώνυμα. Από τα πιο παλιά και κλασικά αρώματα μέχρι και τα πιο τελευταία και καινούργια αρώματα στα καταστήματα αυτά θα βρεις το αγαπημένο σου άρωμα. Μάλιστα θα τα βρεις τόσο σε συσκευασίες των 30ml όσο και των 50 ml ενώ η τιμή τους "παίζει" από τα 5 μέχρι τα 10 ευρώ ανάλογα με το κατάστημα.

Πολύ χαμηλή τιμή:

Φυσικά και ο λόγος για τον οποίο έχουν κάνει “θραύση” είναι η πολύ χαμηλή τιμή τους, αφού η τιμή των αρωμάτων  τύπου επώνυμα είναι περίπου στο 1/10 της τιμής του κανονικού αρώματος. Για παράδειγμα μπορεί για το αγαπημένο σου άρωμα των 100 ml να δώσεις περίπου 10 ευρώ από εκεί που θα έδινες 80 ευρώ! Πολύ δελεαστική η τιμή του.

H διάρκεια:

Ναι είσαι βέβαιη πως θα βρεις αρώματα τύπου επώνυμα που καταφέρνουν να είναι σαν τα επώνυμα που κοστίζουν δέκα φορές παραπάνω. Τέτοια αρώματα θα βρεις στη Refan που έχει μια μεγάλη ποικιλία από τα επώνυμα αρώματα. Το βασικό όμως που πρέπει να ψάξεις είναι η διάρκεια. Δηλαδή πόσο μπορεί να “κρατήσει” ένα άρωμα όταν το φορέσεις στο δέρμα σου;

Πρόσφατες έρευνες και ρεπορτάζ της Dailymail έχουν δείξει πως υπάρχει μικρή διαφορά ανάμεσα στο άρωμα που κοστίζει 5 ευρώ και σε εκείνο που κοστίζει 50 ευρώ.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα συστατικά:

Το βασικό συστατικό των αρωμάτων είναι το αλκοόλ (ως και το 90%), πράγμα το οποίο σημαίνει πως όλη τη διαφορά την κάνουν τα υπόλοιπα συστατικά στα οποία οφείλεται και η ένδειξη “perfum” στη συσκευασία τους.

Παραδοσιακά, τα πιο ακριβά αρώματα είναι εκείνα με την υψηλότερη περιεκτικότητα αυτού του αρώματος (parfum), πράγμα που σημαίνει ότι ένα eau de toilette με περιεκτικότητα αρώματος  4-10% κοστίζει πολύ λιγότερο από ό, τι  το eau de parfum που έχει 8-15 % περιεκτικότητα ή το καθαρό parfum που έχει 15- 25% αναλογία του αρώματος.

Παρά το γεγονός ότι μπορούμε να γνωρίζουμε κάποιες από τις βασικές νότες που συνθέτουν τα αγαπημένα μας αρώματα, οι ακριβείς ποσότητες είναι ένα πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό – και ποικίλλουν ανάλογα με την τιμή του αρώματος.

Το πόσο καιρό διαρκεί ένα άρωμα είναι κάτι πολύπλοκο, αλλά καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των συστατικών του και τη μοριακή δομή από τις διαφορετικές νότες.  Όμως αν κάνεις την έρευνα αγοράς σου θα δεις πως υπάρχουν στην αγορά αρώματα τύπου επώνυμα που μπορούν να ανταγνωστούν επάξια τα λεγόμενα "αυθεντικά" και μάλιστα να έχουν και διάρκεια που είναι και το ζητούμενο.

Για παράδειγμα η γκάμα προϊόντων της REFAN περιλαμβάνει περισσότερα απο 250 αρώματα, περισσότερα απο 550 υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα με φυσικά συστατικά, σαπούνια και προϊόντα για το μπάνιο, με φυσικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, μεθυστικά κεριά και αρωματικά χώρου.

Τα πιο καινούργια προϊόντα με την επωνυμία “REFAN” περιέχουν αρωματικές συνθέσεις νέου τύπου, που δημιουργήθηκαν με την βοήθεια της μοναδικής και καινοτόμου τεχνολογίας Еcoboost.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ