3 μυστικά για να διαλέξεις το σωστό αφρόλουτρο | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:13
1/4/2015

3 μυστικά για να διαλέξεις το σωστό αφρόλουτρο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Mε τόσα πολλά αφρόλουτρα να κυκλοφορούν στο εμπόριο, αναρωτιέσαι πώς θα βρεις αυτό που είναι το ιδανικό για εσένα; Παρακάτω θα μάθεις τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις αυτό που τελικά θα αγαπήσεις!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> </p>  <h4>Ευαίσθητο δέρμα: </h4>  <p>αν έχεις ευαίσθητο δέρμα με ερεθισμούς και κοκκινίλες μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως είναι δύσκολο να βρεις τι σου προκαλεί τον ερεθισμό.  Το έ

Ευαίσθητο δέρμα:

αν έχεις ευαίσθητο δέρμα με ερεθισμούς και κοκκινίλες μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως είναι δύσκολο να βρεις τι σου προκαλεί τον ερεθισμό. Το έκζεμα είναι μια δερματική πάθηση- στην ουσία είναι φλεγμονώδης κατάσταση του δέρματος- που μπορεί να σε δυσκολέψει στο να βρεις το κατάλληλο αφρόλουτρο.

Στην περίπτωση που έχεις αυτό το θέμα θα πρέπει να προσέχεις το αφρόλουτρο που θα διαλέξεις να μην έχει άρωμα που μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σου. Το ευαίσθητο δέρμα σου είναι πιο επιρρεπές στους ερεθισμούς αλλά και την ξηρότητα.

Στην ειδική αυτή περίπτωση και ο δερματολόγος θα έχει σίγουρα να σου προτείνει κάποια αφρόλουτρα που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα σου και έχουν πολύ απαλή σύνθεση με φυσικά συστατικά που θα θρέψουν και θα ενυδατώσουν ταυτόχρονα το δέρμα σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ