3 μυστικά για να βρεις το απόλυτο φθινοπωρινό άρωμα | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
5:38
24/9/2014

3 μυστικά για να βρεις το απόλυτο φθινοπωρινό άρωμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα νέα φθινοπωρινά αρώματα είναι εδώ για να σου δώσουν αυτό που ψάχνεις: την αίσθηση πως η πιο χουχουλιάρικη εποχή του χρόνου είναι εδώ.  Ζεστές και γλυκές νότες φθινοπώρου σε υποδέχονται για να αναδείξουν τον νέο ανανεωμένο εαυτό σου αρκεί να βρεις το άρωμα που δεν θα μπορέσεις να αποχωριστείς!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Πώς να σε αποχωριστώ; </b>Έχεις βρει εδώ και χρόνια το αγαπημένο σου άρωμα και δεν θέλεις να το αποχωριστείς με τίποτα; Έχε κατά νου πως οι αγαπημένες σου μάρκες αρωμάτων πολλές φορές κυκλοφορούν έ

Πώς να σε αποχωριστώ; Έχεις βρει εδώ και χρόνια το αγαπημένο σου άρωμα και δεν θέλεις να το αποχωριστείς με τίποτα; Έχε κατά νου πως οι αγαπημένες σου μάρκες αρωμάτων πολλές φορές κυκλοφορούν ένα άρωμα και στην χειμερινή τους εκδοχή οπότε είναι μια καλή επιλογή αν δεν θέλεις να αλλάξεις άρωμα και θέλεις να μείνεις στην γνώριμη μυρωδιά που σου αρέσει. Έξτρα τιπ: βρες τις νότες που σου αρέσουν και φρόντισε να τις έχει το νέο σου άρωμα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αναζητήσεις στα συστατικά των αρωμάτων!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ