3 λύσεις για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ξηροδερμίας | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:00
4/11/2015

3 λύσεις για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ξηροδερμίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τώρα που χειμώνιασε σχεδόν δεν αποκλείεται να δεις πως το δέρμα σου γίνεται ολοένα και πιο ξηρό ενώ δεν αποκλείεται να δεις και ερεθισμό ή να έχεις και φαγούρα σε κάποια σημεία του κορμιού σου αλλά αυτό είναι κάτι απόλυτα λογικό για τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου. Τόσο για εσένα όσο και για τον καλό σου η καλύτερη συμβουλή είναι να μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε το δέρμα ειδικά στις περιοχές που είναι πιο τραχύ. Η ενυδατική σου τώρα χαρίζει απαλότητα στην επιδερμίδα σου αλλά δεν είναι η μόνη λύση! Παρακάτω θα μάθεις πώς μπορείς να περιορίσεις την ξηροδερμία στην επιδερμίδα σου εύκολα και απλά.

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Αγκώνες και γόνατα:</h4>  <p>Τα σημεία που το δέρμα σου είναι πιο τραχύ είναι χωρίς αμφιβολία οι αγκώνες και τα γόνατα. Για να «μαλακώσεις» αυτά τα σημεία του κορμιού σου δεν έχεις παρ

Αγκώνες και γόνατα:

Τα σημεία που το δέρμα σου είναι πιο τραχύ είναι χωρίς αμφιβολία οι αγκώνες και τα γόνατα. Για να «μαλακώσεις» αυτά τα σημεία του κορμιού σου δεν έχεις παρά να απλώσεις βαζελίνη πριν πέσεις για ύπνο και να φορέσεις μια «ανοιχτή» κάλτσα σαν γάντι στους αγκώνες για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Ένας ακόμη καλός τρόπος να κάνεις πιο απαλό το δέρμα της περιοχής είναι να απλώσεις βαζελίνη πριν μπεις στο ντους σύμφωνα με τους δερματολόγους. Η βαζελίνη είναι ιδανική και για τα γόνατα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ