3 φυσικές & μαγικές μάσκες απολέπισης για το σώμα | ομορφια , περιποιηση , σωμα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ / ΣΩΜΑ
8:04
11/2/2015

3 φυσικές & μαγικές μάσκες απολέπισης για το σώμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το θαύμα της απολέπισης δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού η απολέπιση είναι ένα σύμβολο αναζωογόνησης  εδώ και χρόνια αφού τα περισσότερα «υλικά» για απολέπιση τα βρίσκουμε στην φύση και μπορούμε να τα έχουμε στο σπίτι μας. 

Οι αισθητικοί και οι ειδικοί ομορφιάς ξέρουν πως για να ανανεωθεί το δέρμα πρέπει πρώτα οι εξωτερικές στιβάδες του δέρματος να καταστραφούν.  Η απολέπιση είναι η διαδικασία με την οποία ξεκινάει η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και έτσι παίρνει μπρος η διαδικασία ανανέωσης του δέρματος με την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα μας να δείχνει και να είναι πιο λείο και σφριγηλό.  

Για το πρόσωπο, στην ουσία αυτό που πετυχαίνεις με την απολέπιση είναι να «πολεμάς» τα σημάδια της γήρανσης που οδηγούν στο να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο το δέρμα μας. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η απολέπιση στην εικόνα και την υφή του δέρματος σου τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.   Παρακάτω θα βρεις τις πιο σούπερ μάσκες απολέπισης για το σώμα σου για να διαλέξεις!

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ