Αυνανιζεται καθημερινα

10.03.2015
Ενω ειμαι στο σπίτι και διαθέσιμη κάθε φορά για αυτόν, εκεινος παιρνει το κινητο στο μπάνιο κ βλεπει εικόνες με πορνό και αυνανανιζεται.

Θεια λουκια βοήθεια. Ειμαι 25 εκείνος 35 και ημαστε 3 χρονια μαζι και μένουμε μαζι 2μιση χρονια. Το θέμα μου ειναι οτι αυνανιζεται καθημερινα και ενω ειμαι στο σπίτι και διαθέσιμη κάθε φορά για αυτόν, εκεινος παιρνει το κινητο στο μπάνιο κ βλεπει εικόνες με πορνό και αυνανανιζεται. Μην με ρωτάς πως το ξέρω γιατι δεν ειναι σωστό αυτο που έκανα αλλα δεν αντέχω άλλο. Κατα τα αλλα ημαστε πολυ καλα μαζι και κανουμε σεξ γύρω στις 2-3 φορες την εβδομαδα. Γιατι ομως προτιμά να βλεπει τσοντες ενω ειμαι εκεί; Με το που θα γυρίσει απο τη δουλεια παιρνει το κινητο και παει μέσα. Ετσι μου ερχεται να τον βρίσω να του πω πως με περνάει για ηλίθια και δεν το καταλαβαίνω; Απάντησε μου σε παρακαλω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου Εγώ, υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους ο καλός σου προτιμάει να αυνανιστεί με τη βοήθεια του πορνό αντί να κάνει σεξ μαζί σου: πρώτον, γιατί του αρέσει, δεύτερον, γιατί το έχει συνηθίσει και τρίτον, γιατί εκτονώνει εύκολα και γρήγορα την σεξουαλική του ένταση χωρίς να χρειάζεται να εμπλακεί συναισθηματικά όπως στο συντροφικό σεξ.

Με άλλα λόγια, η συνήθεια του να αυνανίζεται δεν έχει σε τίποτα να κάνει μαζί σου και με τη σχέση σας. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι έκανε ακριβώς το ίδιο και πριν σε γνωρίσει με μεγαλύτερο πάθος. Βέβαια, είναι κατανοητό να σε ενοχλεί που σου το κρύβει, αλλά δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά, ιδιαίτερα αν είσαι ικανοποιημένη από την σεξουαλική σας ζωή από πλευράς συχνότητας και ποιότητας.

Τώρα, αν εσύ θέλεις περισσότερο σεξ και υποψιάζεσαι δικαίως ότι το στερείσαι εξαιτίας της συνήθειας του να αυνανίζεται, μπορείς να του ζητήσεις να συμπεριλάβει κι εσένα σ’ αυτό το παιχνίδι αποκαλύπτοντας του στα ίσια ότι ξέρεις τι συμβαίνει, αλλά με έξυπνο τρόπο. Μπορείς να του πεις δηλαδή κάτι σαν, «Δείξε μου κι εμένα τι σε εξιτάρει τόσο κάθε φορά που κλείνεσαι στο μπάνιο, μήπως φτιαχτούμε παρέα, να μην μένω παραπονεμένη».

Έτσι θα του δείξεις ότι είσαι διατεθειμένη να «ανοίξεις» του σεξουαλικούς σου ορίζοντες και ότι ταυτόχρονα τον ποθείς πολύ περισσότερο απ’ ότι μπορεί να νομίζει. Επίσης, δείχνοντας του ότι είσαι έτοιμη να εμπλακείς σε ένα λιγότερο συναισθηματικό και πιο περιπετειώδες σεξ, μπορεί να τον κάνεις να ξεκολλήσει από τη συνήθεια του αυνανισμού απογειώνοντας την ερωτική σας ζωή.

Αντίθετα, αν αντιδράσεις ανταγωνιστικά απέναντι στο πορνό και προσπαθήσεις με καυγάδες να τον κάνεις να κόψει αυτή τη συνήθεια, όχι μόνο δεν θα πετύχεις αυτό που θέλεις αλλά θα τον αποξενώσεις κιόλας ρισκάροντας την καλή ερωτική επικοινωνία που έχετε αναπτύξει μέχρι σήμερα μεταξύ σας.

Όλο το παιχνίδι θα παιχτεί από την βεβαιότητα που θα δείξεις για το ότι ξέρεις τι συμβαίνει ακριβώς κάθε απόγευμα πίσω από την πόρτα του μπάνιου και ταυτόχρονα από την επίδειξη της ανωτερότητας σου, μπροστά σ’ αυτή την εφηβική συνήθεια, καθώς ξέρεις μέσα σου ότι εσύ είσαι το «αυθεντικό» που μπορεί να ικανοποιήσει όχι μόνο τις φαντασιώσεις αλλά και τις σωματικές του αισθήσεις.