Με κερατωνει;

25.02.2015
Μιλουσε σιγα. Δεν μου ειπε ουτε τι κανεις ουτε τιποτα. Ειπε μονο "πεστο". Ειπε οτι ηταν σε ενα φιλο τον Α., τον οποιο δεν ειχα ακούσει ποτε.

Είμαστε μαζι 2 χρονια. Εγω 18 εκεινος 25. Σημερα τον πηρα τηλ γυρω στις 12 (το βραδυ) και την πρώτη φορα μου πατησε κατειλημμένο. Τη 2η αργησε να το σηκωσει, απαντησε κοντα στο τελος της κλήσης. Μιλουσε σιγα. Δεν μου ειπε ουτε τι κανεις ουτε τιποτα. Ειπε μονο "πεστο". Ειπε οτι ηταν σε ενα φιλο τον Α., τον οποιο εγω αν και με 2 χρονια σχεσης δεν ειχα ακούσει ποτε. Οταν του ειπα να μ πει αληθεια που ειναι ειπε "οχ καλα νταξι αντε γεια". Με κερατωνει ετσι; Τι να κανω; Ευχαριστώ για τον χρονο σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λία μου, φοβάμαι ότι έχεις δίκιο και δεν υπάρχουν και πολλά για να κάνεις εκτός από το να τον αγνοήσεις και να του πεις ότι μετά απ’ αυτό τελειώσατε, χωρίς να δεχτείς οποιεσδήποτε δικαιολογίες ή κατηγορίες ότι δήθεν εσύ φταις για την απαράδεχτη συμπεριφορά του.

Το να σε κερατώνει είναι ένας λογαριασμός και είναι δικό του θέμα. Το να δέχεσαι το κέρατο ή να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου είναι δικό σου θέμα και δεν σου προσφέρει τίποτα εκτός από το να καταρρακώνει τον αυτοσεβασμό σου.

Στείλε τον λοιπόν στο καλό και να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που τον ξεσκέπασες έστω και μετά από δυο χρόνια.