Καινούριος γείτονας!

25.02.2015
Σκεφτηκα να τον πλησιασω να γνωριστουμε. Αλλωστε 2 σπιτια μας χωριζουν. Δεν τον εχω δει ποτε ουτε με κοπελα ουτε με φιλους.

Εμ θεια Λουκια θελω βοηθεια. Προσφατα μετακομισε μια οικογενεια στην γειτονια μου! Ο γιος τους (τον κοβω 17-19) οποτε με πετυχαινει εξω με κοιταει καπως επιμονα! Σκεφτηκα να τον πλησιασω να γνωριστουμε. Αλλωστε 2 σπιτια μας χωριζουν. Δεν τον εχω δει ποτε ουτε με κοπελα ουτε με φιλους. Απο την αλλη μπορει να μην ξερει κανεναν και να ειναι μονος! Γι αυτο λοιπον θελω να του μιλησω να αρχισουμε να κανουμε παρεα. Αλλα ντρεπομαι :/ Ετσι στο ακυρο να παω; Βοηθησε με…

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, το να πλησιάσεις τον γείτονα σου για να του συστηθείς και να του προτείνεις να κάνετε παρέα δεν είναι στο άκυρο. Αφού απ’ ότι μου λες φαίνεται σα χαμένος στη καινούργια γειτονιά θα ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους σου να τον πλησιάσεις πρώτη με φιλική διάθεση, όπως μπορεί να έκανες και με μια νέα γειτόνισσα.

Ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι να χάσεις. Στη χειρότερη περίπτωση, να αποδειχτεί ακατάδεχτος, αλλά εσύ θα έχεις κάνει το «καθήκον» σου.