Φαντασιώσεις

18.02.2015
Είναι κακό να έχουμε κοινές φαντασιώσεις του τύπου ότι έχουμε και μια κοπέλα στη παρέα μας.

Αγαπημένη θεία Λουκία. Είμαι 25 ετών και με το σύντροφο μου είμαστε μαζί 9 Χρόνια. Απο παιδιά. Έχουμε και ένα αγοράκι 4 ετών. Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής: είναι κακό να έχουμε κοινές φαντασιώσεις του τύπου ότι έχουμε και μια κοπέλα στη παρέα μας. Μπορεί με αυτο το τρόπο να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση μας; Μήπως δεν πρέπει να γίνονται φαντασίωσεις σε ένα ζευγάρι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαριάννα μου, οι αμοιβαίες φαντασιώσεις από μόνες τους δεν μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε ένα ζευγάρι. Αντίθετα είναι δείγμα καλής ερωτικής επικοινωνίας και συμβάλουν στη διατήρηση μιας ενεργής σεξουαλικής ζωής.

Το όποιο πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί από την πραγματοποίηση των φαντασιώσεων, ιδιαίτερα όταν αυτές περιλαμβάνουν και τρίτα πρόσωπα τα οποία το πιθανότερο είναι ότι θα διαταράξουν την ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι και θα δημιουργήσουν θέματα εμπιστοσύνης, αφοσίωσης, ζήλιας και ανταγωνισμού.

Όσο όμως η δράση περιορίζεται μέσα στο κεφάλι σας ή και στη χρήση της πορνογραφίας προκειμένου να ενισχύσετε τις κοινές φαντασιώσεις σας δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληματίζεσαι. Άλλωστε, αν κάποια στιγμή κάποιος από τους δυο σας νιώσει άβολα με την όλη κατάσταση μπορείτε να σταματήσετε και να επιλέξετε έναν άλλον τρόπο σεξουαλικής έκφρασης.