Τι να κανω;

10.02.2015
Αποφασισε να φυγει στο εξωτερικο για 9 μηνες. Ολα συνεχιζουν κανονικα μονο που αντι για φλου που λεγαμε ολο και δενομασταν και περναγαμε περισοοτερο χρονο μαζι.

Θεια Λουκια γεια σου. Το προβλημα μου εχει και ονομα και σωμα... Βλεπεις ολα ξεκινησαν πριν απο 3 μηνες. Εγω 19 αυτος 23. Παρ ολα αυτα ταιριαζουμε απολυτα. Γνωριστηκαμε μεσω μιας ομαδας που συμμετειχαμε και οι δυο τον οκτωβρη. Ομως εγω τον ειδα διαφορετικα. Μετα απο δυο μηνες που ειχαμε βγει και θα κοιμομουν σε αυτον εγινε κατι μεταξυ μας και πρωτη φορα ενιωθα να κολλαω τοσο πολυ με ανθρωπο. Μου ειπε την επομενη μερα οτι δεν μπορει να κανει ευκολα σχεση γιατι ειναι σε περιεργη φαση και θελει χρονο για να δει τι θελει να κανει στην ζωη του. Συνεχισαν ομως τα πραγματα δεν απομακρυνθηκαμε και μια μερα μου ειπε οτι αποφασισε να φυγει στο εξωτερικο για δουλεια για 9 μηνες. Απο τοτε ολα συνεχιζουν κανονικα μονο που αντι για φλου που λεγαμε ολο και δενομασταν και περναγαμε περισοοτερο χρονο μαζι. Γενικα το θεμα ειναι οτι τωρα σε ενα μηνα φευγει. Το βλεπω οτι με θελει και οτι οντως και αυτος εχει δεθει αλλα γενικα προσπαθει συνεχεια και κρατει τον εαυτο του και μου λεει οτι δεν γινεται να αντεξουμε απο αποσταση και δεν πρεπει να δεθουμε πολυ μετα παλι τα αναιρει. Εγω τον θελω πολυ και πρωτη φορα νιωθω πολυ ανετα και ομορφα... Τι να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νάντια μου, δεν υπάρχει κάτι για να κάνεις. Απλά ζήσε αυτή την εμπειρία και όσα πάνε κι όσα έρθουν, χωρίς να πιέζεις καταστάσεις ή να χτίζεις παλάτια στην άμμο.

Είναι μια σχέση με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά τίποτα δεν μπορεί να προδιαγράψει την εξέλιξη της. Μπορεί να κρατήσει, μπορεί να μην κρατήσει, ή μπορεί να οδηγήσει σε μια όμορφη μακρόχρονη φιλία.

Σε κάθε περίπτωση, εσύ θα έχεις γνωρίσει έναν άνθρωπο που σε έχει κάνει να νιώθεις όμορφα και μέσα απ' αυτόν θα έχεις έρθει σε επαφή με έναν άλλο κόσμο τον οποίο δεν θα γνώριζες διαφορετικά. Στα δεκαεννιά σου αυτό είναι αρκετό από μόνο του. Δεν χρειάζεται να ζητάς ή να ψάχνεσαι για περισσότερα. Χαλάρωσε κι απόλαυσε αυτό που σου συμβαίνει.