Σεξ πρώτη φορά

11.02.2014
Ποναγα και σκεφτομουν πολυ εντονα οτι θα πονεσω και οτι αυτος ειναι απειρος ή και οτι δεν στοχευει ακριβως στην τρυπα.

Θεια Λουκια καλησπερα. Ειμαι 16 χρονων και θελω την βοηθεια σου. Καποιες φιλες μου και μερικες κοπελες απο την πρωτη λυκειου στο σχολειο μου εχουν ολοκληρωσει και αισθανομαι καπως για τον εαυτο μου. Μου εχει δωθει στο παρελθον η ευκαιρια να ολοκληρωσω αρκετες φορες με το τελευταιο αγορι που τα ειχα αλλα καθε φορα που προσπαθουσαμε εγω ποναγα και σκεφτομουν πολυ εντονα οτι θα πονεσω και οτι αυτος ειναι απειρος ή και οτι δεν στοχευει ακριβως στην τρυπα. Ημασταν και οι δυο απειροι αλλα ειναι ολες αυτες οι κοπελες που ξερω οτι εχουν ολοκληρωσει και νιωθω οτι θα θελα και γω αλλα καθε φορα με εμποδιζουν οι σκεψεις μου αυτες. Ξερω οτι πρεπει να το κανω οταν θα ειμαι ετοιμη αλλα εχω διαβασει και ολα σου τα αρθρα πανω στο θεμα και γενικοτερα το εχω ψαξει πολυ απλα ισως θα επρεπε να γινει αυτο με καποιον μεγαλυτερο και πιο εμπειρο. Πως θα ξεπερασω την φοβια του πονου για να ολοκληρωσω; Δεν ξερω τι να κανω θεια μου σε παρακαλω βοηθησε με! Ευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, ο λόγος που φοβάσαι τόσο πολύ είναι γιατί θέλεις να κάνεις σεξ για τους λάθος λόγους. Για να στο πω αλλιώς, δεν είσαι έτοιμη γι' αυτό, με αποτέλεσμα να σφίγγεσαι και να πονάς όποτε το προσπαθείς.

Όταν θα νιώσεις έτοιμη και θα είναι η σωστή στιγμή για να προχωρήσεις στο κολπικό σεξ, θα το θέλεις τόσο πολύ που δεν θα σε νοιάζει αν το αγόρι σου είναι άπειρο, ούτε κι ο πόνος που πιθανόν να νιώσεις (που σιγά τον πόνο, ένα τσουξιματάκι είναι που κρατάει μια στιγμή).

Σταμάτα λοιπόν να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις άλλες και άσε τα πράγματα να κυλήσουν φυσιολογικά στη ζωή σου, χωρίς να πιέζεσαι να κάνεις κάτι που κατά βάθος δεν θέλεις.

Δεν μεγαλώνουμε όλοι οι άνθρωποι με τους ίδιους ρυθμούς, ούτε υπάρχει κάποιο κοσμικό χρονόμετρο που να μας υποχρεώνει να βιαστούμε. Στο κάτω-κάτω είσαι μόλις 16 χρόνων. Απόλαυσε λοιπόν τη ζωή σου και τις σχέσεις σου μέχρι εκεί που νιώθεις άνετα και καλά κι όλα τα άλλα θα γίνουν. Κάθε πράγμα στον καιρό του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ