Δεν θελει να κανουμε σεξ!

07.02.2014
Ειμαι μαζι του περιπου δυο μηνες. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχουμε κανει ακομα σεξ...

Καλησπερα θεια Λουκια, ειμαι 19 χρονων και ειμαι μαζι με το αγορι μου (20 αυτος) περιπου δυο μηνες. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχουμε κανει ακομα σεξ που για μενα ειναι πολυ σημαντικος αυτος ο τομεας στις σχεσεις μου. Μας εχουν δωθει αρκετες ευκαιριες αλλα αυτος κολλαει και δεν ξερω τι να κανω. Μου αρεσει παρα πολυ και δεν θελω να χωρισουμε αλλα αν συνεχισει ετσι, κατι τετοιο θα μου περασει απ'το μυαλο. Θελω την βοηθεια σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βίκυ μου, είναι περιττό να βασανίζεσαι. Όσο κι αν σε τραβάει αυτός ο τύπος, μπορεί τελικά να μην ταιριάζετε, όσο θα ήθελες και όσο χρειάζεται από αντικειμενική άποψη. Άλλωστε, η αμοιβαία ερωτική επιθυμία είναι ένα βασικό στοιχείο αρμονίας σε ένα ζευγάρι κι αν διαπιστώσεις ότι πράγματι δεν κολλάτε σ' αυτόν τον τομέα, δεν θα μπορείς να είσαι ευτυχισμένη κοντά του.

Γι' αυτό μην το τρενάρεις άλλο. Κάνε του μια ανοιχτή συζήτηση για το πώς βλέπει το σεξ και ρώτα τον για τις προηγούμενες εμπειρίες του και τον ενδεχόμενο φόβο του για το γυναικείο φύλο...

Μπορεί μια τέτοια κουβέντα να τον κάνει να πάρει μπροστά, αλλά μπορεί εκείνος να τρομάξει ακόμα περισσότερο και να πάρει τα βουνά -κάτι πολύ πιθανότερο. Σε κάθε περίπτωση μην εκπλαγείς από την αντίδραση του και μην πάρεις τίποτα προσωπικά. Ό,τι κι αν γίνει μετά από αυτό το ξεκαθάρισμα, βελτίωση θα είναι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ